• BIST 8741.63
  • Altın 2240.368
  • Dolar 32.3343
  • Euro 35.1631
  • İstanbul 10 °C
  • Ankara 5 °C
  • İzmir 10 °C

PTT Mersin Baş Müdürü Kaplan’dan, Vali Çakacak’a ziyaret

PTT Mersin Baş Müdürü Kaplan’dan, Vali Çakacak’a ziyaret
Posta ve Telgraf Teşkilatı'nın (PTT) 176. kuruluş yıl dönümü etkinlikleri kapsamında PTT Mersin Başmüdürü Mustafa Kaplan, beraberindeki heyet ile birlikte...

Posta ve Telgraf Teşkilatı'nın (PTT) 176. kuruluş yıl dönümü etkinlikleri kapsamında PTT Mersin Başmüdürü Mustafa Kaplan, beraberindeki heyet ile birlikte Mersin Valisi Özdemir Çakacak'a nezaket ziyaretinde bulundu.

Sahil Valilik Makamı'nda gerçekleşen ziyarette konuşan Vali Çakacak, bir teşkilat için 176 yılın hiç de azımsanmayacak bir süre olduğuna dikkat çekerek, PTT'nin Türkiye'de bu hizmeti verirken köklü geçmişinin verdiği tecrübeyi çağın gerekliliklerine başarılı bir şekilde uydurabildiğini kaydetti. PTT'nin Türkiye'nin her noktasında hizmet veren önemli bir teşkilat olduğuna da değinen Çakacak, "PTT en ücra yerlerde dahi hizmet veren bir kuruluşumuzdur. Dolayısıyla vatandaşımıza sadece haberleşme ve kargo hizmetleri ile değil bankacılık gibi birçok hizmeti de bünyesinde barındıran güzide teşkilatlarımızdan biridir" dedi.

Çakacak, telekomünikasyonun PTT'den ayrılması sonucunda teşkilatın sadece mektup işleriyle uğraşan bir kuruluş haline gelebileceği yönünde kamuoyunda yapılan yorumların yanlış olduğunu belirtti. Bu yanlış algının aksine PTT'nin kendisini sürekli yenileyerek teknolojinin her türlü imkanlarını en ücra köşedeki vatandaşlarımıza dahi ulaştırdığını vurgulayan Çakacak, kuruluşun karlılık rakamlarına bakıldığında teşkilatın zarar eden bir kuruluş olmaktan ziyade kar eden bir kuruluş haline gelmiş olmasının da bu başarıyı açık bir şekilde kanıtladığını belirtti.

Başmüdür Kaplan ise Vali Çakacak'a köklü geçmişe sahip olan PTT'nin tarihi ve teşkilatın bugüne ulaşıncaya kadar geçirdiği değişim safhaları hakkında bilgi verdi. Mersin'de verilen hizmetlerin 721 personel, 52 araç ve 106 motosiklet ile 95 noktada yürütüldüğünü belirten Kaplan, temel amaçlarının vatandaşlara en iyi hizmeti verebilmek için hizmet kalitesini arttırmak olduğunu belirterek, liman ve lojistik kenti konumunda olan Mersin'deki imkanlardan en iyi şekilde yararlanabilmek için kargo sayısını arttırmak için çalışma yürüttüklerini ifade etti.

Ziyarette PTT'nin 176'ıncı kuruluş yıldönümü münasebetiyle Vali Çakacak'a, PTT Genel Müdürlüğü'nce "15 Temmuz Şehitleri" anısına hazırlanan anma pulu hediye edildi.

PTT Mersin Baş Müdürü Kaplan’dan, Vali Çakacak’a ziyaret

PTT Mersin Baş Müdürü Kaplan’dan, Vali Çakacak’a ziyaret

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim