• BIST 9645.02
  • Altın 2429.254
  • Dolar 32.552
  • Euro 34.8813
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 18 °C
  • İzmir 25 °C

Psikolog Tülay Gülen'in Ailesi İddialara Ateş Püskürdü

Psikolog Tülay Gülen'in Ailesi İddialara Ateş Püskürdü
Evlat edinildiğini öğrendiği için canına kıydığı iddia edilen Psikolog Tülay Gülen'in kuzeni Metin Gülen iddialara çok kızdı: Ailesi onu bulsa bana söylerdi.

İstanbul Kadıköy Caddebostan Kültür Merkezi'nde 10 Nisan günü 2'nci kattan atlayarak intihar eden Uzman Psikolog Tülay Gülen'in yıllar sonra evlatlık verildiğini öğrenince gerçek ailesini bulduğu ve ailesinin kendisinden devamlı para istemesi üzerine de bunalıma girdiği iddia edildi.

EVLAT EDİNMİŞLER

Gülen'in amcasının oğlu Metin Gülen, Habertürk'e konuştu. Büyük acı yaşadıklarını söyleyen Gülen, "Tülay doğumuyla birlikte daha hastanedeyken yasal olarak evlat edinildi. Amcamlar kendi çocukları olmadığı için onu evlat edinmişler. Tülay'ı evlatlık veren biyolojik ailesini tanımıyoruz. Onlarla hiçbir şekilde iletişimimiz olmadı'' dedi.

"BİR İKİ SEFER KONU AÇILMIŞTI"

"Ben Tülay'ın evlatlık olduğunu öğrenip öğrenmediğini bilmiyorum, öğrendiyse bile bunu bize söylemedi" diyen Gülen, şöyle konuştu:

"Bir-iki sefer böyle konu açılmıştı o zaman da biz ona 'Sen bizim evladımızsın, başka bir ailen yok' demiştik. Evlatlık olduğunu ona hiçbir zaman hissettirmemeye uğraştık. Bizim ailemiz birbirine çok yakın. Tülay benim öz ablamdan farklı değildi. Biz onu el bebek gül bebek büyüttük.''

EN SON ANNESİYLE KONUŞMUŞ

Tülay'ın en son telefonda annesi ile konuştuğunu söyleyen Gülen, şunları kaydetti:

''Tülay, en son annesi ile intihar etmeden 1 saat önce konuşmuş. Annesine sabah saatlerinde 6 hastaya baktığını, keyifsiz olduğunu, öğleden sonra 1 hastaya daha bakacağını söylemiş."

İDDİALARA ATEŞ PÜSKÜRDÜ

Tülay'ın biyolojik ailesinin Balıkesir'de yaşadığı ve evlatlık olduğunun ortaya çıkmasının ardından kızlarından sürekli para istedikleri yönünde çıkan haberleri de eleştiren Gülen, ''Biz Balıkesir'de, Tülay İstanbul'da yaşıyordu. Babasını da 5 yıl önce kanserden kaybetmişti. Tülay, 'Biyolojik ailesini buldu onun üzerine bunalıma girip intihar etti' şeklindeki haberler yalan. Ben öyle bir durum olduğuna inanmıyorum. Ailesi onu bulsa bana söylerdi" dedi.

"ÇOK SEVİNMİŞTİ"

Tülay Gülen'in 2 ay önce iş bulduğunu söyleyen Metin Gülen, çalıştığı özel hastanede haziran ayında kadroya alınacağını söylemişler çok sevinmişti" dedi.

Polis ekipleri Tülay Gülen'in Bostancı'daki evinde ailesi ile birlikte incelemelerde bulundu. Yapılan araştırmada herhangi bir intihar notuna rastlanmadı.

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim