• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 11 °C
  • İzmir 14 °C

Proje Üretmeyi Yunusemre’de Öğrendiler

Proje Üretmeyi Yunusemre’de Öğrendiler
Yunusemre Kaymakamlığı öncülüğünde Yunusemre Belediyesi'nin desteğiyle düzenlenen Proje Hazırlama Teknikleri Kursu sertifika töreniyle sona erdi.

Yunusemre Kaymakamlığı öncülüğünde Yunusemre Belediyesi'nin desteğiyle düzenlenen Proje Hazırlama Teknikleri Kursu sertifika töreniyle sona erdi.

Yunusemre Kaymakamlığı AB Proje Koordinatörlüğü'nün öncülüğünde Yunusemre Belediyesi'nin destekleriyle 8-12 Şubat tarihleri arasında Belediye Lokali'nde düzenlenen "Proje Hazırlama Teknikleri Kursu sona erdi. Eğitimin son gününde Belediye Meclis Salonu'nda sertifika töreni düzenlendi. Törene Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı İdris Avşar, Yunusemre İlçe Milli Eğitim Müdürü Recep Şengül, Manisa Valiliği AB Projeler ve Dış İlişkiler Koordinatörü Ural Sevener, Yunusemre Belediyesi Strateji Geliştirme Müdürü Orhan Güzel ve eğitim alan kursiyerler katıldı.

Sertifika töreni öncesi kursiyerlere seslenen Yunusemre Kaymakamlığı AB Proje Koordinatörü Gökhan Çelik, 5 günlük eğitim süresini verimli bir şekilde değerlendirdiklerini anlattı.

"EN BÜYÜK EKSİĞİMİZ YÖNTEM"

İlçe Milli Eğitim Müdürü Recep Şengül de, Türk insanın en büyük sıkıntısının bir işi yaparken hangi yolu kullanacağını bilmemesi olduğunu dile getirdi. Recep Şengül, "Millet olarak çok çalışkan ve üreticiyiz. Toplum olarak en büyük eksiğimiz yöntem. Bu eğitimle önemli bir eksiğimizi gideriyoruz. Aslında göründüğü kadar zor bir şey olmadığını görmüşsünüzdür. Biz projeyi yazmasını bilmediğimiz için proje ve yeniliklerden çok uzaktık. Düzenlediğimiz eğitimle bu sorun olmaktan çıkmıştır. Emeklerinden dolayı AB proje ekibimize teşekkür ediyorum. Her zaman yanımızda olan Yunusemre Belediyemize şükranlarımı sunuyorum" diye konuştu.

"HEDEFİ OLMAYAN GEMİYE HİÇBİR RÜZGAR YARDIM ETMEZ"

Belediye Başkan Yardımcısı İdris Avşar ise proje üretiminde eğitimin önemine vurgu yaparak şunları söyledi: "Bu tür organizasyonlara ev sahipliği yapmaktan mutluluk duyuyoruz. Bir projeyi hayata geçirirken yol haritamız; okumak, düşünmek, uygulamak ve sonuca ulaştırmak olmalı. Bu anlamda ciddi bir eğitim aldınız. Hedefi olmayan gemiye hiçbir rüzgar yardım etmez diye sevdiğim ve doğruluğuna inandığım bir söz vardır. Hepimizin hedefleri olmalı bu hayatta. Bu anlamda proje ekibimizi kutluyorum. Belediye olarak kaymakamlığımızın ve resmi kurumlarımızın yanında olduğumuzu belirtmek isterim"

Manisa Valiliği AB Projeler ve Dış İlişkiler Koordinatörü Ural Sevener de eğitimde emeği geçenlere teşekkür etti.

32 KURSİYER SERTİFİKA ALDI

Konuşmaların ardından kursiyerlere sertifikaları Belediye Başkan Yardımcısı İdris Avşar, İlçe Milli Eğitim Müdürü Recep Şengül, Manisa Valiliği AB Projeler ve Dış İlişkiler Koordinatörü Ural Sevener, Yunusemre Belediyesi Strateji Geliştirme Müdürü Orhan Güzel tarafından takdim edildi. Öğretmenlik yaptığı dönemde öğrencisi olan Sema Kaçım'a sertifikasını veren İdris Avşar, öğrencilerini iyi yerlerde görmenin kendisini mutlu ettiğini söyledi.

Proje Üretmeyi Yunusemre’de Öğrendiler

Proje Üretmeyi Yunusemre’de Öğrendiler

Proje Üretmeyi Yunusemre’de Öğrendiler

Proje Üretmeyi Yunusemre’de Öğrendiler

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim