• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 15 °C
  • İzmir 16 °C

Proje Kulübü İnönü Üniversitesi

Proje Kulübü İnönü Üniversitesi
1.Amatör Küme Büyükler Futbol Ligi A grubunda mücadele eden ve şampiyonluk için gün sayan İnönü Üniversitesi futbol kulübü, kurulduğu günden beri...

1.Amatör Küme Büyükler Futbol Ligi A grubunda mücadele eden ve şampiyonluk için gün sayan İnönü Üniversitesi futbol kulübü, kurulduğu günden beri yönetimi, teknik heyeti ve sporcularıyla Malatya futboluna katkı sağlamak için kulüp bünyesinde örnek çalışmalara imza atıyor.

Kulübün misyonunun Malatya futboluna hizmet olduğunu vurgulayan İnönü Üniversitesi Futbol Kulübü Basın Sözcüsü Zafer Kılınçer, tesisleşme ve kurumsallaşma adına önemli projeleri hayata geçirmeye hazırlandıklarını kaydetti. Malatya'ya her şeyiyle örnek bir futbol kulübü kazandırma çabasında olduklarını söyleyen Basın Sözcüsü Kılınçer, "Kulübümüzün kuruluş amacı ilimize profesyonel ligde mücadele edecek bir futbol takımı oluşturmaktır. Bu amacımızı gerçekleştirmek için öncelikle kulübümüzün yönetimine spor kulüpleri yönetimini bilen, sporda risk yönetimi alanında uzman kişiler ve profesyonel ligde görev yapmış teknik heyeti bir araya getirildikten sonra sporcularımızın sakatlanması halinde tedavilerinin yapılması için profesörlerden oluşan akademisyenlerle işbirliği yaparak kulübümüzde profesyonel bir yönetim anlayışı oluşturulmuştur. Daha sonra başta BESYO öğrencileri olmak üzere Üniversitemiz genelinde futbolcu taraması yapılarak seçmeler gerçekleştirilmiştir. Ayrıca yetenekli futbolcular arasında da takımımıza güç katacak futbolcuları kadromuza katarak Malatya amatörüne seçkin bir futbol kulübü kazandırmanın mutluluğunu ve övüncünü yaşamaktayız" dedi.

"TESİSLERİMİZİ AMATÖR KULÜPLERE DE AÇIYORUZ"

İnönü Üniversitesi Futbol Kulübü'nün tesis noktasında da örnek bir kulüp hüviyetinde olduğunu kaydeden Kılınçer, "Kulübümüzü güçlü kılan yönleri arasında sentetik futbol sahası, kapalı ve açık yüzme havuzu, kapalı ve açık halı sahalar, fitness merkezi, açık ve kapalı kort tenisi sahalarının olması ve profesyonel yönetim anlayışı kulübümüzü güçlü kılmaktadır. Çağdaş yönetim anlayışıyla şehirle bütünleşen kulübümüz ilimiz amatör kulüplerine tesislerini açarak amatör kulüplere de destek vermektedir" diye konuştu.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim