• BIST 8718.11
  • Altın 2243.296
  • Dolar 32.3313
  • Euro 35.1511
  • İstanbul 7 °C
  • Ankara 2 °C
  • İzmir 7 °C

Progo ile ulaşım hizmetlerinde dijital dönem

Progo ile ulaşım hizmetlerinde dijital dönem
İzmir'de, "Gelecek Geldi" başlığı altında düzenlenen ve iki gün süren organizasyonda, insan kaynaklarındaki dijital dönüşüm masaya yatırıldı.

İzmir'de, "Gelecek Geldi" başlığı altında düzenlenen ve iki gün süren organizasyonda, insan kaynaklarındaki dijital dönüşüm masaya yatırıldı. Zirveye destek veren New World Travel ve Progo'nun Kurucu Ortağı Kerem Serkan Çoban, Progo olarak ulaşım hizmetlerinde dijital dönüşümü başlattıklarını ifade etti.

Türkiye İnsan Yönetimi Derneği Ege Şubesinin düzenlediği 14'üncü Ege İnsan Yönetim Zirvesi çok sayıda dijital dünya meraklısını buluşturdu. Sabancı Kültür Merkezinde düzenlenen zirve de, dijital dönüşüm "Gelecek Geldi" başlığı altında tartışıldı. İki gün süren organizasyonda ayrıca insan kaynaklarındaki dijital dönüşümde tartışıldı. Zirveye destek veren New World Travel ve Progo'nun Kurucu Ortağı Kerem Serkan Çoban, Progo olarak ulaşım hizmetlerinde dijital dönüşümü başlattıklarını söyledi. Lojistik sektörünün güçlü kuruluşu Günaydın Group'un da ortaklığıyla geliştirilen Progo ile hem kişisel, hem de kurumsal tüm alanlarda bir dijital dönüşüm yaşandığını vurguladı.

Progo'nun bu anlamda Türkiye'deki ulaşım sektöründe önemli bir eksikliği giderdiğini belirten Kerem Serkan Çoban, Peryön ile birlikte kurumsal alandaki dijital ulaşım açığını kapatmayı arzuladıklarını dile getirdi.

Cep telefonlarında da var

Kerem Serkan Çoban, Progo'nun hem mobil aplikasyon, hem web, hem de call center aracılığıyla bireysel ve kurumsal 7 bölgede şehir içi ve şehir dışı ulaşım hizmeti sağlayan Türkiye'deki tek ürün olduğunu hatırlattı.

Çoban, "Bu pazardaki avantajımızı kurumlarla birlikte önümüzdeki dönemde hem lider hem de belirleyici bir konuma yükseltmek istiyoruz. Ana stratejimiz bu olacak. Web, IOS ve Android platformlarından indirilebilen Progo, ulaşımın tüm yasal sorumluluğunu yerine getiren, geleneksel ve dijital iş modellerini eş zamanlı olarak yürütebilen dünyadaki tek uygulama özelliğini de taşıyor. Gerek benzersiz iş modeli, gerekse de sunduğu ayrıcalıklarla Progo, kişiler ve kurumlar için iki nokta arasındaki "en doğru" yol konumunda. Progo, planlı yolculuğu herkes için ulaşılabilir, ekonomik ve kolay kullanımı; web, IOS ve android platformları aracılığıyla kişinin kapısına kadar getiriyor. Ayrıca fiyat üretme mekanizmaları, yaratıcı formülleri, müşteriye dokunduğu her noktada sunduğu pratik iş modeliyle de ulusal ve uluslararası sektördeki diğer oyuncular açısından benzersiz kolaylıklar sağlıyor" bilgisini verdi.

"İnsan kaynaklarına bu yönde destek sunuyoruz"

Progo'nun dijital bir ürün olduğunu ve sektörün tüm etkenlerine dijital bir perspektifle baktıklarını da belirten Kerem Serkan Çoban sözlerini şöyle sürdürdü:

"Pazarlamadan satışa, operasyondan insan kaynaklarına iş dünyasındaki tüm departmanları dijital bir bakış açısıyla ele alıyor ve dijitalleşerek dünyayla rekabetimizde etkin bir konuma gelmeleri için destek olmaya çalışıyoruz. Bu anlamda Peryön'ün düzenlediği bu zirveyi tüm sektörler açısından oldukça faydalı buluyoruz. Biz de Peryön'ün sloganı olan "Gelecek Geldi'nin yanına "Gelenekten Geleceğe" sloganımızı ekliyor ve insan kaynaklarına bu yönde destek sunuyoruz."

Progo ile ulaşım hizmetlerinde dijital dönem

Progo ile ulaşım hizmetlerinde dijital dönem

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim