• BIST 8736.27
  • Altın 2236.233
  • Dolar 32.3361
  • Euro 35.1035
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 6 °C
  • İzmir 13 °C

Profil A.Ş. ABD’de görücüye çıkacak

Profil A.Ş. ABD’de görücüye çıkacak
PRS markası ile aftermarket piyasasına iddialı giriş yapan Profil Sanayi A.Ş, Türkiye, Avrupa, Ortadoğu ve Afrika'nın ardından ABD pazarına da yöneldi.

PRS markası ile aftermarket piyasasına iddialı giriş yapan Profil Sanayi A.Ş, Türkiye, Avrupa, Ortadoğu ve Afrika'nın ardından ABD pazarına da yöneldi.

26-28 Temmuz 2017 tarihlerinde ABD'nin Chicago şehrinde düzenlenecek olan "NACE Automechanika Chicago 2017 Fuarı'na katılacak olan Profil Sanayi A.Ş, PRS markalı ürünlerini ABD'de görücüye çıkaracak. Profil Sanayi A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Sezai Sezer, aftermarket pazarındaki iddialarını her geçen gün daha da arttırdıklarını söyledi. Otomotiv endüstrisinin önemli ayaklarından birinin de satış sonrası hizmetler olduğunu belirten Sezai Sezer, "Sektördeki yarım asrı geçen deneyimimiz ile 6 yıl önce PRS markası ile aftermarket pazarına girdik. PRS, geçen 6 yılda iç pazarın yanı sıra; Avrupa, Ortadoğu ve Afrika'da tercih edilen bir marka haline geldi. NACE Automechanika Chicago 2017'ye katılarak büyük bir pazar olan ABD'de varlık göstermek istiyoruz" dedi.

Aftermarket parça pazarında Türk firmalarının daha faal hale gelmesinin Türkiye ekonomisi için büyük kazanç olduğunu da vurgulayan Sezai Sezer, "Ülkemiz ekonomisi açısından katma değeri yüksek üretimin önemi her geçen gün daha iyi anlaşılıyor. Aftermarket ürünlerinin katma değeri yüksek olduğu için devlet tarafından bu pazara verilen destekler arttırılmalı. Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'nın sadece tanıtım ile yetinmeyip ar-ge ve üretime de destek vermesi ülkemizin bu alanda dışa bağımlılığını azaltacağı gibi ihracatını da arttıracaktır. Bu sayede ülkemizin dış ticaret dengesine olumlu katkı verilecektir" dedi.

Sezai Sezer, PRS'nin pazarda büyük ilgi görmesinin en önemli sebebinin yüksek güvenlik olduğunu söyledi. Sezer, ürünlerini pazara sunmadan önce çok sıkı testlerden geçirdiklerini ve "Önceliğimiz güvenliğiniz" sloganıyla hareket ettiklerini ifade etti.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim