• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 20 °C

Prof. Dr. Orhan Kural’dan Cem Yılmaz’a Mesaj

Prof. Dr. Orhan Kural’dan Cem Yılmaz’a Mesaj
Prof. Dr. Orhan Kural, Cem Yılmaz için, "Jaguar ile dolaşacağına, ağzında purosuyla, üzerinde öldürülen hayvanların yeleklerini giyip, içkili yerlerde...

Prof. Dr. Orhan Kural, Cem Yılmaz için, "Jaguar ile dolaşacağına, ağzında purosuyla, üzerinde öldürülen hayvanların yeleklerini giyip, içkili yerlerde dolaşacağına gelsin öğrencilerle güzel faaliyetlere imza atsın. Biz onu öyle hatırlayalım, yoksa öğrencilere çok kötü bir örnek oluyor" dedi.

Bölüm başkanı olarak görev yaptığı İstanbul Teknik Üniversitesi'nde komedyen Cem Yılmaz'ın söyleşisine alınmayan Prof. Dr. Orhan Kural, Dünya Çocuk Rekorları Tescil ve Hakem Heyeti Başkanı olarak geldiği Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde Cem Yılmaz ile aralarındaki tartışmaya ilişkin açıklamalarda bulundu. Bugünlerde Cem Yılmaz ile arasının kötü olduğunu söyleyen Prof. Dr. Kural, Cem Yılmaz'ın bu tür faaliyetleri desteklemesi gerektiğini belirtti. Kural, "Jaguar ile dolaşacağına, ağzında purosuyla, üzerinde öldürülen hayvanların yeleklerini giyip, içkili yerlerde dolaşacağına gelsin öğrencilerle güzel faaliyetlere imza atsın. Biz onu öyle hatırlayalım, yoksa öğrencilere çok kötü bir örnek oluyor. Buradan kendisine bunu mesaj olarak gönderiyorum" dedi.

Türkiye'nin yüzde 51'inin bu olayda kendi tarafını tuttuğunu ifade eden Prof. Dr. Kural, şöyle devam etti:

"Onun aldığı oy yüzde 34, 7 milyon takipçisi olmasına rağmen. Halkımıza doğru şekilde anlatırsak onun o kadar popülerliğine rağmen şu anda Türkiye'nin yüzde 51'i Hürriyet gazetesinin yaptığı ankete göre benim lehime oy kullandı. Bundan sonra örnek olacak olan öğrencilerimiz için doğru işler yapması lazım. Oturup da öğrencilerle alay ederek, küfür ederek insanları güldürmek marifet değil. Bugün 22 bin kişi açlıktan ölürken benim üniversiteme geldi. Kabullenmek istemedim. Öğrencilerle sohbet ediyor. Hiçbir faydası olmayan bir çalışmada ne kadar para aldığı da belli değil, ne kadar vergi ödediği de belli değil. Benim İTÜ'deki öğrencilerim kütüphanede yatıyorlar. Bunlara baksın."

Bu arada "en çok çocukla video davetiye rekoru"nu kırma etkinliğinde 4 bin 444 öğrenci, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı 25 Mayıs'taki etkinliğe davet eden şarkıyı söyledi.

Prof. Dr. Orhan Kural’dan Cem Yılmaz’a Mesaj

Prof. Dr. Orhan Kural’dan Cem Yılmaz’a Mesaj

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim