• BIST 8990.9
  • Altın 2299.643
  • Dolar 32.3233
  • Euro 35.0607
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 23 °C

Prof.dr. Erol Keleş Rektör Adaylığını Açıkladı

Prof.dr. Erol Keleş Rektör Adaylığını Açıkladı
Fırat Üniversitesi (FÜ) Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Erol Keleş, rektör adayı olduğunu açıkladı.

Fırat Üniversitesi (FÜ) Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Erol Keleş, rektör adayı olduğunu açıkladı.

FÜ'de Haziran ayı içerisinde rektörlük seçimleri nedeniyle adaylar kendilerini açıklamaya başladı. FÜ Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Erol Keleş, rektör adayı olduğunu yaptığı açıklamayla bildirdi. Prof. Dr. Keleş, rektör seçilmesi halinde üniversitede çoğulcu yönetim anlayışı ile Elazığ ve bölgenin gelişimi için çaba sarf eden biri olacağını belirterek, milli ve manevi değerlerden taviz vermeden, geleceği entelektüel ve evrensel anlamda kucaklayan bir üniversite hedeflediğini söyledi.

Mezunu ve mensubu olmaktan gurur duydu üniversitede Haziran ayı içerisinde rektör adaylarını belirleme seçimi gerçekleştirileceğini aktaran Keleş,"Bu güne kadar üniversitemize hizmet veren rektörlerimize şükran duygularımı ifade etmek istiyorum. Hizmet bayrağını almak ve üniversitemizi daha iyi yerlere taşımak amacıyla aday olduğumu sizlerle paylaşmak istiyorum. Yönetimimizde akademik ve idari personelinden öğrencisine kadar herkesin kendisini mutlu ve huzurlu hissedecektir. Hukukun üstünlüğü ilkesinden asla taviz verilmeyecek. Üretkenliğin ve sürdürülebilirliğin ödüllendirilerek teşvik edileceği, şeffaf, katılımcı ve çoğulcu bir yönetim anlayışı esas alınacaktır. Elazığ ve bölgenin gelişmesi için çaba sarf edeceğiz. Vatandaşlarımızın öz güven ve motivasyonunu artıracak insana hizmet odaklı marka projeler üreteceğiz. Üniversite-sanayi-bürokrasi düzleminde akademik bilgi ve donanımı paylaşımcı bir şekilde harekete geçiren, ulusal ve uluslararası düzeyde güçlü, dinamik, geleceği entelektüel, evrensel anlamda kucaklayan bir Fırat Üniversitesi için rektörlüğe adayım" dedi.

Prof. Dr. Keleş, seçim sürecinde olduğu gibi seçilmesi halinde de, üniversite camiasıyla istişareler yaparak kararlar almaya çalışacaklarını sözlerine ekledi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim