• BIST 9079.97
  • Altın 2325.509
  • Dolar 32.3459
  • Euro 34.8864
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 12 °C
  • İzmir 15 °C

Prof. Dr. Arıkan: "Özel Hastanelerden Farklı Olarak Ücretsiz Hizmet Veriyoruz"

Prof. Dr. Arıkan: "Özel Hastanelerden Farklı Olarak Ücretsiz Hizmet Veriyoruz"
Adana Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Prof. Dr. Osman Kürşat Arıkan, kamu hastanelerinin özel hastanelerden farklı olarak hiçbir ücret ödenmeden...

Adana Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Prof. Dr. Osman Kürşat Arıkan, kamu hastanelerinin özel hastanelerden farklı olarak hiçbir ücret ödenmeden hizmet verdiğini söyledi.

Prof. Dr. Arıkan, TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Adana Ticaret Borsası Başkanı Şahin Bilgiç ve Meclis Başkanı Sabahattin Yumuşak'ı ATB binasında ziyaret etti.

Kamu Hastaneleri Birliği olarak Adana'da yaptıkları sağlık hizmetlerinin tüm halk tarafından bilinmesini istediklerini belirten Prof.Dr. Arıkan, "Kamu hastanelerimiz özel hastanelerimizden farklı olarak hiçbir ücret ödemeden tüm sağlık sıkıntılarına cevap vermektedir. Bizde robotik cerrahi, radyasyon onkoloji, böbrek nakli yapılmaktadır. Ayrıca Adana için çok büyük bir şans ve fırsat olan 1550 yataklı, içerisinde yüksek güvenlikli psikiyatri, fizik tedavi, kanser, kardiyoloji ve kalp damar hastanesi, kadın doğum ve çocuk hastanesi ile genel hastaneyi kapsayan şehir hastanesi büyük bir projedir. Bu sağlık tesisi 5 yıldızlı otel konforunda olup, son teknoloji ile donatılacak. Bu projenin toplam maliyeti tam 1 milyar 100 milyon liradır" dedi.

Adana Ticaret Borsası Başkanı Şahin Bilgiç ise şehir hastanesi ile Adana'nın sağlık turizm üssü olmasının bölgeye büyük fayda sağlayacağını ifade ederek, büyük işlerin Adana'da yapılmasının yatırımcıların da önünü açacağını söyledi.

Tamamlandığında 50 milyon liralık proje olan 5 yıldızlı Borsa Kompleksi yaptıklarını vurgulayan Bilgiç, "Kompleksimizde online sistemle anlık alıcıyla satıcıyı buluşturarak gerçek borsacılık yapacağız. Bu yatırımımızda şehir hastanesi gibi Adana ve bölgemiz için büyük fırsattır. Çünkü burada da bölge üreticisi ve üyelerimizin ticareti için önemli bir adımdır" şeklinde konuştu.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim