• BIST 9079.97
  • Altın 2324.04
  • Dolar 32.3482
  • Euro 34.9598
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 15 °C
  • İzmir 17 °C

’Prenses’in Evinden Kamyonlarca Çöp Çıktı

’Prenses’in Evinden Kamyonlarca Çöp Çıktı
Beyoğlu'nda bir apartmanın bodrum katında yaşayan kadının evinden kamyonlarca çöp çıktı.

Beyoğlu'nda bir apartmanın bodrum katında yaşayan kadının evinden kamyonlarca çöp çıktı. 69 yaşındaki kadının çok bakımlı biri olduğu ve çevresinde "prenses" diye hitap edildiği öğrenilirken, Beyoğlu Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri çöp evi temizlemek için çalışma başlattı.

Beyoğlu Kaptanpaşa mahallesindeki bir apartmanın bodrum katında oturan 69 yaşındaki Gülseren Kızılyel'in evinden gelen kokulardan rahatsız olan vatandaşlar, Beyoğlu Belediyesi'ni arayarak ihbarda bulundu. İhbarı değerlendiren Beyoğlu Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ve Zabıta Ekipleri öğle saatlerinde Gülseren Kızılyel'in evine baskın yaptı. Evin bulunduğu bodrum katına inen ekipler, evin kapısının daha fazla çöp koymak için yıkıldığını görünce şaşkınlıklarını gizleyemedi. Kapıyı apartmanın dışına çıkartan ekipler, evi çöplerden arındırmak için çalışma başlattı. Kamyonlarca çöpün bulunduğu evde temizleme çalışması yapan görevliler, çöpleri büyük poşetlere koyarak topladı.

Evinden kamyonlarca çöp çıkan Gülseren Kızılyel'in son derece bakımlı biri olduğu, çevresinde "prenses" diye hitap edildiği öğrenildi.

"EVDE TAVANLA ÇÖPLER ARASINDA 20 SANTİMETRE BOŞLUK KALMIŞ"

Ekiplerini alarak çöp evi temizlemeye gelen Beyoğlu Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Metin Topcan, "Bizim zaman zaman alışık olduğumuz bir manzarayla yine karşı karşıyayız. Hanımefendi burada yaklaşık üç senedir çöp biriktiriyormuş. Komşularından gelen şikayetler üzerine biz gerekli izinleri alarak bu kötü duruma müdahale ediyoruz. Biz bu aracı tahmin ediyorum üç defa doldurup göndereceğiz. Çünkü dairenin tuvalet ve banyo kısmına kadar çöplerle dolduğunu ve tavanla çöplerin arasının yaklaşık 20 santimetre olduğunu gördük. Gördüğünüz gibi çöpleri artık almadığı için evin kapısı sahibi tarafından sökülmüştü" dedi.

"EVİNİN TEMİZLENECEĞİNİ ANLAYINCA POLİSE BAŞVURUDA BULUNMUŞ"

Gülseren Kızılyel'in, komşuların şikayetlerini öğrenince polise "Evime benden izinsiz müdahale edecekler" diye polise başvuruda bulunduğu öğrenildi. Topcan, yaklaşık 10 gündür kadından haber alınmadığını söyleyerek konuşmasına şöyle devam etti:

"Komşuların şikayetlerini anlayınca "evime müdahale edecekler" diye polise başvuruda bulunmuş. Polis karakolunda bulunan arkadaşların bu olayın yasal olduğunu ve gerekli izinlerin alındığını söylemişler."

"EVDEN 10 KAMYON ÇÖP ÇIKAR"

Kaptanpaşa Mahalle Muhtarı Mustafa Köse, evden kamyonlarca çöpün çıktığını belirterek, "Tek başına yaşayan bir komşumuz. "Prenses" diye anılıyor ama çöplerin prensesi. Gördüğünüz gibi ev ağzına kadar. Biz içeride öldüğünü düşündük. Çünkü savcıdan izin alıp kapıyı açmak istediğimiz zaman açılmadı. İtfaiyeyi çağırdık, itfaiyenin yardımıyla açtık. İçerisi tamamen çöple kilitlenmiş. 3'üncü kamyon gidiyor, 10 kamyon daha çıkar" dedi.

"ÜNLÜLERE FAL BAKIYOR"

Bir üst katta oturan Zeliha Keşgül, "Ben buraya taşındığı tarihi bilmiyorum. Görsen demezsin, süsleniyor, boyanıyor, giyiniyor. Çöpçü gibi bir insan da değil" ifadelerini kaydetti.

Gülseren Kızılyel'in bakımlı bir kadın olduğunu söyleyen Nariye Yıldırım ise yaşlı kadının ünlülere fal baktığını iddia etti.

Yıldırım, "Fal bakıyormuş. Herkese bakıyor, ünlülere bakıyor. Kendisi söylüyor. Burada öyle bir bayan yok, o kadar güzel ve bakımlı. Polisler de prenses diyor" dedi.

’Prenses’in Evinden Kamyonlarca Çöp Çıktı

’Prenses’in Evinden Kamyonlarca Çöp Çıktı

’Prenses’in Evinden Kamyonlarca Çöp Çıktı

’Prenses’in Evinden Kamyonlarca Çöp Çıktı

’Prenses’in Evinden Kamyonlarca Çöp Çıktı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim