• BIST 9079.97
  • Altın 2307.771
  • Dolar 32.3049
  • Euro 35.0354
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 14 °C
  • İzmir 19 °C

Prego’ya “Tüketici Ödülü”

Prego’ya “Tüketici Ödülü”
Bebek araç-gereç sektörünün yenilikçi firması Prego, İstanbul'da bu yıl 30'uncusu düzenlenen Uluslararası Anne Bebek Çocuk Ürünleri Fuarı kapsamında...

Bebek araç-gereç sektörünün yenilikçi firması Prego, İstanbul'da bu yıl 30'uncusu düzenlenen Uluslararası Anne Bebek Çocuk Ürünleri Fuarı kapsamında düzenlenen yarışmada, "Cosmos-park yatakla" ödüle layık görüldü.

Prego'nun bebeğe hem yatak hem de oyun alanı olacak biçimde geliştirdiği ürünü "Park yatak",internet üzerinden tüketiciler arasında yapılan oylama sonucunda, kendi kategorasinde birinciliği elde etti.

Prego Yönetim Kurulu Üyesi Muharrem Dalmızrak, Prego'nun bu yıl fuarda yapılan ürün yarışmasında, "Tüketici ödülü"nü kazanarak kalitesini ve yenikçi anlayışını bir kez daha kanıtladığını söyledi. Prego'nun geliştirdiği ve "Park yatak" adını verdiği ürünün büyük ilgi gördüğünü kaydeden Dalmızrak, "İnternet üzerinden yapılan yarışmada oy kullanan anneler bizi seçti. Geleneksel olarak yapılan bu yarışmaya biz daha önce hiç katılmamıştık. İlk kez katıldığımız yarışmada ödül kazanmak bizi çok mutlu etti. Özellikle, ürettiğimiz yenilikçi ürünün, gerçek bir ihtiyaca cevap verdiğini anne babaların oylarıyla da bir anlamda tescil edildiğini görmek Prego adına çok güzel bir gelişme oldu" dedi.

BEBEĞİ UYUTUYOR VE OYNATIYOR

Prego Yönetim Kurulu Üyesi Muharrem Dalmızrak, park yatağın, bebeğe rahat bir uykunun yanı sıra onun ihtiyacı olan oyun imkanlarını da sunduğunu kaydetti. Dalmızrak, "Uykudan uyanan bebeğimiz aynı ortamda kolayca ulaşabileceği, ilgisini çeken, albenili oyun ögeleriyle oyalanıp, keyifli vakit geçiriyor. Bunu yaparken, bebeğin bulunduğu ortamı değiştirmek zorunda kalınmaması da çok büyük bir avantaj. Bu arada anne baba da kendisine ya da bebek için yaptığı hazırlığa daha rahat ve daha çok zaman ayırabiliyor" diye konuştu.

Muharrem Dalmızrak, park yatağın, Prego'nun diğer tüm ürünlerinde olduğu gibi tamamen sağlıklı malzemelerden üretilmesi ve üst düzey güvenliği en büyük farklılığını oluşturduğunu kaydetti.

Fuar kapsamında sosyal medya üzerinden düzenlenen yarışmaya katılan annelerden 2000'inci oyu kullanarak, park yatağa ücretsiz sahip olan Ebru Bozdoğan adlı anne oldu.

Fuar kapsamında düzenlenen törende, Prego'nun ödülünü yönetim kurulu üyesi Muharrem Dalmızrak aldı. Ödülü teslim eden UBM ICC Fuarcılık ve Org.Tic.A.Ş. Satış Direktörü Hatice Dinçer, Ar-Ge çalışmalarıyla inovatif ürünler geliştiren Prego'yu kutladı.

Prego’ya “Tüketici Ödülü”

Prego’ya “Tüketici Ödülü”

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim