• BIST 9079.97
  • Altın 2330.649
  • Dolar 32.3585
  • Euro 34.9623
  • İstanbul 11 °C
  • Ankara 14 °C
  • İzmir 14 °C

Prego, Tüketicinin Nabzını Tutuyor

Prego, Tüketicinin Nabzını Tutuyor
Bebek araç-gereç sektörünün önde markalarından Prego, bayi ve satış noktalarına yaptığı ziyaretlerle tüketicinin nabzını tutuyor.

Bebek araç-gereç sektörünün önde markalarından Prego, bayi ve satış noktalarına yaptığı ziyaretlerle tüketicinin nabzını tutuyor.

Prego Yönetim Kurulu Üyesi Yusuf Dalmızrak, güney illerindeki en önemli satış noktalarından olan ve mağazalar zincirine Adana'da 17. halkayı ekleyen Görüş Bebe'yi ziyaret etti.

Yusuf Dalmızrak, geniş bir bayi ve satış noktası ağına sahip olduklarını belirterek, "Türkiye genelindeki 81 ilde 1000'in üzerinde satış noktamız mevcut, iş ortaklarımız olan bayilerimizle sürekli iletişim halinde olarak markamızın kullanıcılarının istek ve yorumlarına vakıf oluyoruz. Zira, müşterilerimizden gelen talepler, AR-GE çalışmalarımıza ışık tutuyor" dedi.

Kalite, estetik ve güvenliğe önem verenlerin öncelikle tercih ettiği Prego başta olmak üzere birçok ulusal ve uluslararası marka ile hizmet veren Görüş Bebe Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Görüş ise Adana, Mersin, Osmaniye, İskenderun ve Hatay'da bulunan mağazaları ile sektördeki iddialarını güçlendirdiklerini bildirdi.

YÜZLERCE ÜRÜN SEÇENEĞİ

Mehmet Ali Görüş, çocukları için her şeyin en iyisini isteyen anne adaylarına hitap ettiklerini belirterek, "Anne adayları, kendileri ve bebekleri için gerek doğum öncesi gerek doğum sonrasında ihtiyaç duyabilecekleri her şeyi aynı anda bulabiliyorlar" dedi.

Görüş, hamile kıyafetlerinden bebek ve çocuk kıyafetlerine, çocuk oto koltuklarından oyun parklarına, bebek arabalarından mama sandalyeleri ve ana kucağına kadar yüzlerce ürünle hizmet verdiklerini kaydetti. Ailelerin üzerine titrediği bebekleri için kaliteden ödün vermeyen ürünleri tercih ettiklerini kaydeden Görüş, "Mağazalarımızda çocukların sağlıklı büyümeleri ve güven içinde olmalarına özen gösteren anne ve babalara hitap ediyoruz" dedi.

İNTERNETTEN SİPARİŞ DE MÜMKÜN

Mehmet Ali Görüş, vakit sıkıntısı yaşayan veya bulundukları şehirden dolayı mağazalara ulaşamayan müşterilerini de düşündüklerini kaydetti. Görüş, son yıllarda birçok insanın faydalandığı internet mağazacılığıyla da Türkiye'nin her yerine ürün gönderebildiklerini bildirdi. Görüş, "Anne-baba adaylarına internet üzerinden güvenilir alışveriş yapacakları bir platform oluşturduk. Mağazalarımızda bulunan tüm ürünlere, uygun fiyatlar ve çeşitli kampanyalarla internet sitemizden de ulaşmak mümkün" şeklinde konuştu.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim