• BIST 9687.5
  • Altın 2503.864
  • Dolar 32.587
  • Euro 34.848
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 24 °C
  • İzmir 22 °C

Prandelli'den Aslan raporu

Prandelli'den Aslan raporu
italyan hoca, ikinci etap kamp çalışmaları öncesinde Sarı-Kırmızılı futbolcular hakkında bir rapor hazırladı. Tecrübeli teknik adamın, ekibiyle bir araya gelerek ortaya çıkardığı tespitler arasında yeni sezona dair önemli ipuçları var

Galatasaray Teknik Direktörü Cesare Prandelli, 2 hafta süren yurt dışı kampının ardından takımına verdiği 4 günlük izin sırasında, oyuncularıyla ilgili bir rapor hazırladı. Tecrübeli hoca, ekibiyle birlikte ortaya koyduğu tespitlerde,  yeni sezona dair önemli ipuçları veriyor. 

Özellikle ilk 11’de sık şans tanıdığı ya da henüz kampa katılmayan isimlerin de değerlendirmeye alındığı bu raporda, hocanın ikinci kampta daha fazla dikkat edeceği oyuncular olması da göze çarpıyor. İşte o rapor... 

FERNANDO MUSLERA: Kalitesini tartışmam bile. Bizim için en kilit oyunculardan.

SEMİH KAYA: Emniyet subabı gibi. Daha fazla çalışmayla daha da iyi duruma gelecek. Vazgeçilmez.

AURELİEN CHEDJOU: Dünya Kupası’ndan yorgun döndü. İkinci kampta durumunu daha iyi göreceğiz. 

HAKAN BALTA: Soğukkanlı yapısı ve top hakimiyetiyle sol bekten ziyade bir stoper gibi. Hızını artırabilirse, o da vazgeçilmez olur.

ALEX TELLES: Genç yaşına rağmen sol kanatta iyi işler yapıyor. Hücuma katkısı fazla. Birkaç yıl sonra kusursuz olacak bir yetenek. Ama çok çalışması gerekiyor.

FELİPE MELO: İkinci kampta daha iyi olacağına inanıyorum. Kilosunu ayarlaması gerek. Fiorentina’dan yana bildiğim bir oyuncu. Hırsı ile yeteneklerini birleştirdiğinde, takımı yukarıya taşıyacaktır. 

WESLEY SNEİJDER: Bu yaz çok yoruldu ve izinli. Verdiğimiz programla çalışmalara devam ediyor. Çok iyi bir profesyonel. Takımın en önemli silahlarından biri. Umarım ağır geçen yazın sıkıntılarını sezon boyunca yaşamaz. 

YEKTA KURTULUŞ: Tam bir joker. Her fırsatta topu ileri doğru oynaması en büyük avantajı. Hem golü hem de golcüleri düşünen bir futbol stili var. Terinin son damlasına kadar mücadele etmesi onu öne çıkarıyor. 

SELÇUK İNAN: Kendisine güvenen, nerede durması gerektiğini bilen, vasıflarıyla da lider bir oyuncu. O da vazgeçilmez. 

HAMİT ALTINTOP: Ağır bir sakatlıktan yeni kurtuldu. Tecrübesiyle katkı sağlayacak. 

BRUMA: O da ağır sakatlık geçirdi. Gençliği ve yetenekleri bize umut veriyor. Çok fayda göreceğimiz oyunculardan biri olacak.  

OLCAN ADIN: Hızıyla, yetenekleriyle önemli bir eksiğimizi kapatacak bir oyuncu. Yeni olmasına rağmen adaptasyon sorunu yaşamıyor.  

BURAK YILMAZ: Gol bölgelerindeki en güvendiğimiz isim. Kendisini kanıtlamış bir oyuncu. Gelişmesini sürdürmek için biz de onunla iyi ilgilenip, çalışacağız. 

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim