• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 16 °C

Poyraz Otomotiv, Türkiye şampiyonu oldu

Poyraz Otomotiv, Türkiye şampiyonu oldu
İzmir'de 25 yıldır TOFAŞ FIAT'ın yetkili bayisi ve servisi olan Poyraz Otomotiv, satış ve servis hedefi gerçekleştirmede yurt çapında faaliyet gösteren...

İzmir'de 25 yıldır TOFAŞ FIAT'ın yetkili bayisi ve servisi olan Poyraz Otomotiv, satış ve servis hedefi gerçekleştirmede yurt çapında faaliyet gösteren 75 Fiat bayisi arasında Türkiye şampiyonu olarak "Yılın Altın Bayisi" ödülüne layık görüldü. TOFAŞ tarafından bağımsız kuruluşlara yaptırılan satış ve satış sonrası müşteri memnuniyeti anketinde de birinci sırayı alan Poyraz Otomotiv'i ziyaret eden TOFAŞ CEO'su Cengiz Eroldu, "Yılın Altın Bayisi" ödülünü Poyraz Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Selami Özpoyraz'a teslim etti.

Poyraz Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Selami Özpoyraz, geçen yıl iyi bir performans sergilediklerini söyledi. Kısa bir süre önce lansmanı yapılan Egea'nın tüm Fiat bayileri için yeni bir nefes olduğunu belirten Özpoyraz, hatcback ve station modelleriyle de bu hareketliliğin devam edeceğini söyledi.

"BAŞARI TESADÜF DEĞİL"

Türkiye'de 2015'in ikinci yarısı ve 2016'nın başından beri yaşanan terör olayları, komşu ülkelerdeki savaş durumu ve Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç'un ani ölümünün kendilerini derinden yaraladığını belirten Özpoyraz, "Araç satışındaki başarıdan, satış ile servisteki müşteri memnuniyetinden ve tüm kategorilerdeki üstün başarılar sayesinde 75 bayi arasında Türkiye birinciliğini elde etmemiz bizi gururlandırdı. Bu başarımızın bir tesadüf olmadığını tüm yöneticilerimizin huzurunda belirtmek isterim. Bu başarıyı gelecek yıllarda da yakalayacağınıza inanarak tüm çalışma arkadaşlarımı tekrar kutluyorum. Koç Grubu ile çalışmak, Fiat markası altında bu isme hizmet etmekten gurur duyuyoruz." dedi.

"TOFAŞ'IN EN İYİ BAYİSİ"

TOFAŞ CEO'su Cengiz Erdoldu ise yıllardan beri tüm kategorilerde üst sıralarda yer alan Poyraz Otomotiv'in birincilik başarısında payı olan tüm çalışanları kutladı. TOFAŞ ailesi olarak Poyraz Otomotiv'in bundan sonra da bu başarılarının devam edeceğine inandığı ifade eden Erdoldu, Selami Özpoyraz, Mehmet Özpoyraz ve ekibine teşekkürlerini sundu.Cihan

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim