• BIST 9467.22
  • Altın 2493.938
  • Dolar 32.5949
  • Euro 34.7884
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 18 °C
  • İzmir 22 °C

Potanın Tüm Renkleri Kurtuluş Coşkusunu Şehitkamil’de Yaşadı

Potanın Tüm Renkleri Kurtuluş Coşkusunu Şehitkamil’de Yaşadı
Gaziantep'in düşman işgalinden kurtuluşunun 94.yıl dönümü etkinlikleri çerçevesinde Şehitkamil Belediyesi tarafından organize edilen Kurtuluş Spor Etkinliklerinde...

Gaziantep'in düşman işgalinden kurtuluşunun 94.yıl dönümü etkinlikleri çerçevesinde Şehitkamil Belediyesi tarafından organize edilen Kurtuluş Spor Etkinliklerinde şampiyonlar belli olmaya devam ediyor. Sporcu öğrencilerin satranç ve yüzme kupalarında ödül kürsüsünde yaşadığı gurur, potada da büyük bir coşku ile devam etti.

ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİ OKUL SPORLARINA BÜYÜK DESTEK VERİYOR

Şehitkamil Belediyesi ve Gaziantep Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü iş birliğiyle organize edilen Geleneksel 25 Aralık Basketbol Kurtuluş Kupasında dereceye giren takımlar, oynanan son müsabakaların ardından belli oldu. Potada Şampiyonluk ipini Özel Sanko Okulları göğüslerken, ikincilik koltuğuna kıyasıya geçen final müsabakasının ardından Turgut Özal Orta Okulu oturdu. Kurtuluş Kupasında dereceye giren diğer okullar M. Tuncay Aykaç Orta Okulu ve Kaşı Beyaz Orta Okulu olurken, fair play ödülünü almaya hak kazanan okulun adı ise Kocatepe Orta Okulu oldu.

Kupanın ödül töreninde şampiyonlara yönelik bir konuşma yapan Gaziantep Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir, Şehitkamil Belediyesinin okul sporları faaliyetlerine çok büyük destekler verdiğini belirtti. Demir, "Okul sporları faaliyetlerini çok önemsiyoruz.Sportif faaliyetler genç neslin gelişimi için olmazsa olmazlardan.Bu faaliyetlerin düzenlenmesinde kurumlar arası iş birliği çerçevesinde Şehitkamil Belediyesi okullarımıza her anlamda çok büyük destek veriyor.Ben bu vesileyle Şehitkamil Belediye Başkanımız Sayın Rıdvan Fadıloğlu'na teşekkürlerimi sunuyor, kupada dereceye giren tüm okullarımızı bir kez daha kutluyorum" dedi.

"GENÇLERİMİZ KURTULUŞU SPORTİF ETKİNLİKLERLE KUTLUYOR"

Şehitkamil Belediyesi Geleneksel Basketbol Kurtuluş Kupası ödül töreninde potanın perilerini yalnız bırakmayan Şehitkamil Belediye Başkan Yardımcısı Hayri Özkeçeci ise gençlerin kurtuluşu sportif ve sosyal faaliyetlere katılarak kutladığını belirtti. Özkeçeci, "Gaziantep Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Basketbol Kurtuluş Kupasını organize etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bu faaliyet aynı zamanda 2015- 2016 Yılı Okul Sporları Basketbol Yıldız Bayanlar Ligindeki derece sırlamasını da belirledi. Okul Sporları faaliyetlerine destek vermekten keyif duyuyoruz. Öğrencilerimizin sporla daha yakından ilgilenebilmesi adına yılın her anında, her türlü alt yapı desteğini sağlamaya gayret gösteriyoruz. Ben Kurtuluş Spor Etkinliklerinde dereceye giren tüm okullarımızın idareci, öğretmen ve sporcularını gönülden kutluyor, başarılarının devamını diliyorum" diye konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından, Şehitkamil Belediye Başkan Yardımcısı Hayri Özkeçeci ve Gaziantep Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir, dereceye giren takımların kupa ve madalyalarını takdim etti. Kupa töreni sonrasında dereceye giren okulların sporcu öğrencileri, hep bir ağızdan kendilerine verilen desteklerden dolayı Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu'na teşekkür etmeyi de unutmadı.

Potanın Tüm Renkleri Kurtuluş Coşkusunu Şehitkamil’de Yaşadı

Potanın Tüm Renkleri Kurtuluş Coşkusunu Şehitkamil’de Yaşadı

Potanın Tüm Renkleri Kurtuluş Coşkusunu Şehitkamil’de Yaşadı

Potanın Tüm Renkleri Kurtuluş Coşkusunu Şehitkamil’de Yaşadı

Potanın Tüm Renkleri Kurtuluş Coşkusunu Şehitkamil’de Yaşadı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim