• BIST 9712.86
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 27 °C
  • İzmir 24 °C

Potanın Şampiyonu Şehitkamil

Potanın Şampiyonu Şehitkamil
2015-2016 Basketbol Alt Yapı sezonunda yarıştığı farklı kategorilerde ligi zirvede tamamlayan Şehitkamil Belediye Spor Kulübü Basketbol Takımları, şampiyonluk...

2015-2016 Basketbol Alt Yapı sezonunda yarıştığı farklı kategorilerde ligi zirvede tamamlayan Şehitkamil Belediye Spor Kulübü Basketbol Takımları, şampiyonluk kupalarına kavuştu.

Türkiye Basketbol Federasyonu Gaziantep İl Temsilciliği'nin organizasyonunda gerçekleştirilen Basketbol Alt Yapı Liglerinde kendi kategorilerinde sezonu şampiyon olarak tamamlayan ve dereceye giren yeşil-siyahlı takımların sporcuları, Şehitkamil Belediyesi Atatürk Kültür ve Spor Merkezinde düzenlenen ödül töreninde kuplarını büyük bir coşkuyla kaldırdı. 2015-2016 Basketbol İl Birinciliği sezonunda tamamlanan liglerde Yıldız Kızlar ve Genç Kızlar kategorilerinde şampiyonluğunu ilan eden ve Küçük Erkekler kategorisinde ise ligi çekişmeli geçen final maçının arından ikinci olarak tamamlayan Şehitkamil Belediye Spor Kulübü'nde adeta şampiyonluk rüzgarı yaşanıyor.

"ŞEHİTKAMİL'DE PARKE ÜZERİNDE BAŞARILAR DEVAM EDECEK"

Parke üzerinde başarıdan başarıya koşan Şehitkamilli sporcuların büyük mutluluk yaşadıkları ödül törenine Şehitkamil Belediye Başkan Yardımcısı M. Hayri Özkeçeci, AK Parti Şehitkamil İlçe Başkanı Halil Uğur, Türkiye Basketbol Federasyonu Gaziantep İl Temsilcisi Güven Alkoçak, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü Uğur Duyar ve Okul Sporları Şube Müdürü Emre Elpeze, katıldı. Katılımcılar, potanın şampiyon dev adamlarının ve perilerinin sevincini paylaşırken, kupa töreni esnasında mutlulukları gözlerinden okunan yeşil-siyahlı sporcular, Şehitkamilli olmaktan büyük gurur duyduklarını belirtti. Çalışmalarını büyük bir tempo ile devam ettireceklerini ifade eden yeşil-siyahlı sporcular, katılacakları Merkez Güney Bölge Şampiyonlarında ise bu başarının süre gelmesi adına ellerinden gelen tüm çabayı sarf edeceklerini söyledi.

Potanın Şampiyonu Şehitkamil

Potanın Şampiyonu Şehitkamil

Potanın Şampiyonu Şehitkamil

Potanın Şampiyonu Şehitkamil

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim