• BIST 9079.97
  • Altın 2325.509
  • Dolar 32.3459
  • Euro 34.8864
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 12 °C
  • İzmir 15 °C

Potanın efeleri lige hazır

Potanın efeleri lige hazır
5 yılda amatör ligden Türkiye Basketbol 1. ligine yükselen Muğla Ormanspor, yeni sezon öncesi takımın oyuncularını ve teknik heyetini tanıttı.

5 yılda amatör ligden Türkiye Basketbol 1. ligine yükselen Muğla Ormanspor, yeni sezon öncesi takımın oyuncularını ve teknik heyetini tanıttı. Muğla Ticaret ve Sanayi Odası (MUTSO) salonunda düzenlenen tanıtım gecesine Muğla valisi Amir Çiçek, İl Garnizon ve Jandarma Komutanı Albay Yavuz Özfidan, Cumhuriyet Başsavcısı Necip Topuz, Emniyet Müdürü Hakan Çetinkaya, Orman Bölge Müdürü Mehmet Çelik, MUTSO Başkanı Bülent Karakuş ve davetliler katıldı.

Tanıtım toplantısının açılışında konuşan Muğla Ormanspor Kulübü Başkanı Vedat Dikici, 2011 yılında amatör bir kulüp iken, her yıl koydukları hedef doğrultusunda bugün Türkiye Basketbol 1. Liginde mücadele ettiklerin, hedefin Muğlalılara Süper Lig takımlarını izletmek olduğunu açıkladı. Dikici, "Sezon öncesi takımı 2. Lige göre kurmuştuk. 1. Ligde mücadele eden iki takımın ayrılmasının ardından Federasyona müracaatımızı yaptık ve başta Sayın Valimiz olmak üzere milletvekillerimiz, spor il müdürümüz ve Muğla sevdalılarının girişimleri ile 1. Lige yükseldik. Takımı yeniden oluşturmak zorunda kaldı. Geçen yıl bu salonda yine böyle bir tanıtım toplantısında hayallerimizin olduğunu söylemiştik. Bu hayallerimizden birisi de 1. Ligde. Şimdi yine hayallerimizin olduğunu söylüyoruz ve Muğlalılara Fenerbahçe'yi, Anadolu Efes ve Galatasaray'ı izletmek için hedefimizi Süper Lig olarak koyuyoruz. Bu süreçte başta Orman Genel Müdürümüzün, Sayın valimizin, orman personelimizin ve sendikamızın desteklerini gördük. Muğlalı basketbol severlerin de yeni hizmete giren 3 bin 500 kişilik Menteşe salonumuzda sezon boyunda yanımızda olacaklarını ümit ediyorum" dedi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Serkan Öçalmaz ise Ormanspor'un Muğla'da basketbolun amiral gemisi olduğunu söylerken, Muğla Orman Bölge Müdürü Mehmet Çelik spor denilince akla sadece futbolun gelmemesini söyledi. Basketbol gibi insanların salonda keyifle izleyebilecekleri bir takım oluşturduklarını söylerken, takımın ligde başarılı olacağına inandığını söyledi.

Bir yıl önce aynı salonda Ormanspor'un sezon öncesi sporcu tanıtımında altyapıya önem verilmesi gerektiğini söylediğini belirten Vali Amir Çiçek, "Muğla Ormanspor basketbol takımı bugün 1. Ligde mücadele edecek. Muğla'da yeni hizmete giren spor tesislerinde altyapıya önem vererek, alanında başarılı sporcuların yetiştirilmesi konusunda kararlılığımızda ne kadar halkı olduğumuz ortaya çıktı. Bizim hedefimiz ulusal ve uluslar arası alanda başarılı sporcular yetiştirmek. Bu konuda tesislerimiz tüm Muğlalı hemşehrilerimizin emrinde. Bugün Fethiyespor 2. Ligde, Bodrumspor ve Muğlaspor 3. Ligde. Bodrum Kırçiçeği basketbol takımımızın başarısı ortada. Ben inanıyorum ki, Muğla Ormaspor Basketbol takımı önümüzdeki yıllarda Süper Ligde de mücadele edebilecek bir inanca sahip. Bir takım sıkıntılar var. Bu sıkıntıları hep birlikte aşacağız" dedi.

Konuşmaların ardından Muğla Ormanspor Basketbol takımı oyuncuları ve teknik heyetin tanıtımı yapıldı. Muğla Ormanspor ilk maçını 1 Ekim'de Menteşe Kapalı Spor salonunda İzmir Gelişim Koleji ile yapacak.

Potanın efeleri lige hazır

Potanın efeleri lige hazır

Potanın efeleri lige hazır

Potanın efeleri lige hazır

Potanın efeleri lige hazır

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim