• BIST 9791.27
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 25 °C
  • İzmir 23 °C

Potada Bahar Havası Esti

Potada Bahar Havası Esti
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlama etkinlikleri çerçevesinde organize edilen 4. Geleneksel Kulüplerarası Basketbol Bahar Kupası sahibini buldu.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlama etkinlikleri çerçevesinde organize edilen 4. Geleneksel Kulüplerarası Basketbol Bahar Kupası sahibini buldu.

Şehitkamil Belediye Başkanlığı, Gaziantep Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, Türkiye Basketbol Federasyonu Gaziantep İl Temsilciliğinin ortak organizasyonuyla gerçekleştirilen 4. Geleneksel Kulüpler Arası Basketbol Bahar Kupasındaki şampiyon, parke üzerinde yaşanan kıyasıya heyecanın ardından belli oldu.

"FEDERASYONLARIMIZLA İŞBİRLİĞİ İÇİNDE ÇALIŞIYORUZ"

Şehitkamil Belediyesi 4. Geleneksel Kulüpler Arası Basketbol Bahar Kupası Ödül Töreninde; Şehitkamil Belediye Başkan Yardımcısı M. Hayri Özkeçeci, TBF MHK Eğitim Koordinatörü Recep Ankaralı, TBF MHK Eğitim Sorumlusu Murat Biricik, Türkiye Basketbol Federasyonu Gaziantep İl Temsilcisi Güven Alkoçak, Türkiye Satranç Federasyonu Gaziantep İl Temsilcisi Serkan Yüksek, Türkiye Halkoyunları Federasyonu Gaziantep İl Temsilcisi Göktuğ Akdoğan, Şehitkamil HEM Müdür Yardımcısı Ahmet Göçmen ile çok sayıda hakem, antrenör, sporcu velisi şampiyonları yalnız bırakmadı. Ödül töreninde potanın şampiyonlarına seslenen Şehitkamil Belediye Başkan Yardımcısı M. Hayri Özkeçeci, müsabık olarak faaliyet gösterdikleri tüm branşlarda federasyonlarla büyük bir işbirliği içerisinde çalıştıklarını ve kurumlar arası işbirliği ile düzenlenen tüm sportif organizasyonlarda asıl kazanın Türk sporu olduğunu söyledi.

"CENTİLMENCE MÜCADELE EDEN TÜM SPORCULARIMIZI KUTLUYORUZ"

Ödül töreni esnasında şampiyon dev adamların mutluluğunu paylaşan Başkan Yardımcısı Özkeçeci, "23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlama etkinlikleri çerçevesinde organize edilen 4. Geleneksel Kulüpler Arası Basketbol Bahar Kupası'na katılan ve centilmence yarışarak dereceye giren tüm kulüplerimizin sporcu, antrenör ve idarecilerini gönülden tebrik ediyorum. Kurumlar arası işbirliği ile düzenlenen tüm organizasyonların asıl kazananı Gaziantep ve Türk sporudur. Faaliyet gösterdiğimiz tüm spor federasyonlarıyla büyük bir işbirliği içinde çalışıyoruz. Ben, Gaziantep'te sportif faaliyetlerin organize edilmesinde büyük katkı koyan federasyon il temsilcilerimize teşekkür etmek istiyorum. Bundan sonraki süreçte düzenlenecek tüm sportif organizasyonlara sporcu öğrencilerimizi davet ediyorum" ifadelerini kullandı.

Potada Bahar Havası Esti

Potada Bahar Havası Esti

Potada Bahar Havası Esti

Potada Bahar Havası Esti

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim