• BIST 9693.46
  • Altın 2509.343
  • Dolar 32.5709
  • Euro 34.7709
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 21 °C
  • İzmir 18 °C

Polyar, Hes Fuarına Damga Vurdu

Polyar, Hes Fuarına Damga Vurdu
Ankara'da bu yıl 3'üncüsü düzenlenen Barajlar ve HES Fuarı'nın açılışını yapan Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Polyar Çelik Yapı'nın...

Ankara'da bu yıl 3'üncüsü düzenlenen Barajlar ve HES Fuarı'nın açılışını yapan Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Polyar Çelik Yapı'nın standını ziyaret edip, yenilikçi yerli imalat ve ar-ge çalışmalarıyla öne çıkan Adana firmasını girişimcilere örnek gösterdi. Türk mühendis ve işçisinin beyin gücü, emeği ve alın terinin uluslararası rekabette üstünlük sağlamasından büyük memnuniyet duyduğunu belirten Bakan Veysel Eroğlu, Polyar yöneticilerini tebrik etti.

YENİLİKÇİ YERLİ ÜRÜNLER FUARA DAMGA VURDU

1985 yılından beri makine, enerji, sulama ve çelik yapı sektörlerinde dev yatırımların çözüm ortağı olan Polyar Grup çatısı altında faaliyet yürüten Polyar Çelik Yapı, Demos Fuarcılık'ın Ankara'da organize ettiği Barajlar ve HES Fuarı'nda boy gösterdi. Polyar Çelik Yapı, Congresium Ankara Truva Salonu'ndaki fuarda hidroelektrik santralleri için imalatını gerçekleştirdiği cebri boru, ızgara, ızgara temizleme makinesi, vana, hidrolik kaldırma üniteleri, sürgülü ve radyal kapakların tanıtımını yaptı. Tam adı "3. Barajlar, HES ve Su Yapıları İşletim, Otomasyon, Teknoloji ve Ekipmanları İhtisas Fuarı" olan etkinliğin açılış kurdelesini kesen Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Polyar'ın standını ziyaret etti. Adana Orta Ölçekli Sanayi Sitesi'nde 6 bin metrekarelik fabrikada, 200 kişilik uzman istihdam gücü ve yenilikçi anlayışla hizmet veren Polyar Çelik Yapı'nın ürün portföyünü inceleyen Bakan Veysel Eroğlu, firmanın Kalite Kontrol Şefi Tolga Tatlıcı'dan bilgiler aldı.

TÜRK MARKASININ ÜSTÜNLÜĞÜ GURUR VERİCİ

Bakan Eroğlu, Kalite Yönetim Standartı (ISO 9001-2008), İşçi Sağlığı ve Çevre Yönetim Sistemi (ISO 14001 ve OHSAS18001), Kaynaklı İmalat Yeterlilik (ISO 3834) belgelerine sahip Polyar'ın bu alanda elde ettiği üstünlüğü yerli yatırımcılara örnek gösterdi. Bakan Eroğlu, sektör profesyonelleriyle projelendirme, inşaat, üretim ve işletme yapan firmaları buluşturan fuarda Polyar markasıyla Türk mühendis ve işçisinin beyin gücü, emeği ve alın terinin üstünlüğünü görmenin gurur verici olduğunu dile getirdi. Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Türkiye'nin çeşitli illerinde tamamladığı projelerle güvenilirliğini kanıtlayan Polyar Çelik Yapı yöneticilerini tebrik edip, başarılarının devamını diledi.

Polyar, Hes Fuarına Damga Vurdu

Polyar, Hes Fuarına Damga Vurdu

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim