• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 21 °C
  • İzmir 20 °C

Polyar, Barajlar Ve Hes Fuarı’nda Adana’yı Temsil Edecek

Polyar, Barajlar Ve Hes Fuarı’nda Adana’yı Temsil Edecek
Ankara'da bu yıl 21-23 Ocak tarihleri arasında 3'üncüsü düzenlenecek olan Barajlar ve HES Fuarı'nda enerji ve sulama sektörünün güçlü firmalarından...

Ankara'da bu yıl 21-23 Ocak tarihleri arasında 3'üncüsü düzenlenecek olan Barajlar ve HES Fuarı'nda enerji ve sulama sektörünün güçlü firmalarından Polyar Çelik, Adana'yı temsil edecek.

30 yıldır makine, enerji, sulama ve çelik yapı sektörlerinde çok sayıda yatırımcının çözüm ortağı olan Polyar Grup bünyesindeki Polyar Çelik Yapı, hidroelektrik santralleri için imalatını gerçekleştirdiği cebri boru, ızgara, ızgara temizleme makinesi, vana, hidrolik kaldırma üniteleri, sürgülü ve radyal kapakların tanıtımını yapacak.

Demos Fuarcılık tarafından 21-23 Ocak tarihleri arasında Congresium Ankara Truva Salonu'nda düzenlenecek, tam adı "3. Barajlar, HES ve Su Yapıları İşletim, Otomasyon, Teknoloji ve Ekipmanları İhtisas Fuarı" olan organizasyon, projelendirme, inşaat, üretim ve işletme yapan firmalarla, profesyonel hedef kitleyi buluşturacak.

HEM YATIRIM, HEM İŞLETME SÜRECİNDE ÇÖZÜM ORTAĞI

Polyar Grup Proje ve İmalat Müdürü Selim Özkan, Barajlar ve HES yapımı ile işletimi alanında farklı ürün ve teknolojilerin tanıtılacağı fuarda Polyar Çelik Yapı ile Adana'yı en iyi şekilde temsil edeceklerini söyledi.

Adana Orta Ölçekli Sanayi Sitesi'nde 6 bin metrekarelik fabrikada, 200 kişilik uzman istihdam gücü ve yenilikçi anlayışla hizmet verdiklerini belirten Selim Özkan, "Talaşlı imalat, makine tasarımı, hidroelektrik santralleri için cebri boru, ızgara, ızgara temizleme makinesi, vana, hidrolik kaldırma üniteleri, sürgülü ve radyal kapak üretimi yapıyoruz. Türkiye'nin çeşitli illerinde tamamladığı projelerle güvenilirliğini ispatlayan firmamız, çalıştığı tüm şantiyelerde müşteri memnuniyeti ve verimliliği ön planda tutarak, yatırım döneminde olduğu gibi işletme sürecinde de çözüm ortağı olmayı sürdürmektedir" dedi.

Özkan, Polyar Çelik Yapı olarak makine parkını sürekli güçlendirdiklerini, teknolojik yenilikleri takip ettiklerini ve ar-ge çalışmalarına önem verdiklerini de vurguladı. Selim Özkan, Kalite Yönetim Standartı (ISO 9001-2008), İşçi Sağlığı ve Çevre Yönetim Sistemi (ISO 14001 ve OHSAS18001), Kaynaklı İmalat Yeterlilik (ISO 3834) belgelerine sahip olduklarını bildirdi.

PROFESYONEL HEDEF KİTLENİN BULUŞMASI

Geçen yılki fuara 104 firmanın katıldığını, yurt içi temsilciliği olan şirketlerin yanı sıra doğrudan yabancı yatırımcıların da yer aldığını kaydeden Selim Özkan, "Barajlar ve HES yapımında sektör profesyonellerinin büyük ilgi gösterdiği bu fuar, projelendirme, inşaat, üretim ve işletme yapan firmalarla profesyonel hedef kitleyi ticari bir platform içerisinde buluşturacak. Biz de Polyar Çelik Yapı olarak üretimini gerçekleştirdiğimiz cebri boru, ızgara, ızgara temizleme makinesi, vana, hidrolik kaldırma üniteleri, sürgülü ve radyal kapakların tanıtımlarını yapıp, yeni iş bağlantıları sağlamaya çalışacağız" diye konuştu.

Polyar, Barajlar Ve Hes Fuarı’nda Adana’yı Temsil Edecek

Polyar, Barajlar Ve Hes Fuarı’nda Adana’yı Temsil Edecek

Polyar, Barajlar Ve Hes Fuarı’nda Adana’yı Temsil Edecek

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim