• BIST 9693.46
  • Altın 2505.484
  • Dolar 32.5806
  • Euro 34.8076
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 24 °C
  • İzmir 21 °C

Polisten esnafa içki dayağı

Polisten esnafa içki dayağı
Kocaeli'nin Kartepe İlçesi'nde alkollü içki satışı yapılan büfe işleten Güler Sezgin, büfesine gelen bir polis memurunun, içki satışı yasağı başladığı saatten sonra satış yaptığını belirterek kendisini ve eşini dövüp dükkanını dağıttığını söyledi.

Kartepe İlçesi Çepni Caddesi'nde büfe işleten 49 yaşındaki Güler Sezgin dün saat 23.30 sıralarında polis memuru D.B.'nin büfesine geldiğini, yasak satinden sonra alkolü içki satışı yaptığı yönünde hakkında şikayet olduğunu söylediğini belirtti.

Güler Sezgin büfesinde müşteri olmadığını ve sık sık böyle şikayetler yapıldığını söylemesine rağmen polis memurunun kendileriyle tartıştığını, tartışmanın büyümesi üzerine de eşi ve kendisini dövüp büfesini dağıttığını da söyledi.

DAHA ÖNCE 30 BİN LİRA CEZA ÖDEMİŞ

Büfesinde dağılan içki şişelerinin fotoğraflarını çektiğini ve karakola gidip şikayetçi olduğunu kaydeden Sezgin şunları anlattı:

"Yaklaşık 5 yıldır büfeyi işletiyorum. 8 ay önce büfeme gelen bir polis memuru, yasak saatinden sonra içki satışı yaptığımı ve hakkımda şikayet olduğu gerekçesiyle tutanak tutup 30 bin TL ceza ödememe neden oldu. Yine aynı polis dün gece saat 23.00 gibi büfeme geldi. Yasak saatinden sonra alkol satışı yaptığımı ve şikayet olduğunu söyledi. Ben de her zaman şikayet olduğunu söyledim. Bana 'fazla konuşma tutanak tutarım' diye tehdit etti. Bu sırada dışarıda bulunan eşim dayanamayıp içeri girdi. Polise 'Çık dışarı içerde müşteri yok' dedi. Polis memuru da eşimin boğazından sıktı. Eşim bir yıl önce by- pass ameliyatı oldu. Eşimi savurunca burada bulunan biralar ve eşim yere düştü. Tekme attı eşime. Ben eşime vurmamasını söyleyince beni de tokatladı ve daha sonra tekmeledi. Bira şişelerini de devirdi. Bir ekip arabası daha büfemizin önüne gelince polis memuru beni tekmelemeyi bırakıp büfe dışına çıktı. Diger polis memurları bana susmamı söyledi. Kocaeli Devlet Hastanesi'nde muayene oldum. Doktor darp raporu vermedi. Çünki vucudumda iz yoktu. Karakola gidip şikayetçi oldum."

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim