• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 11 °C
  • İzmir 14 °C

Polislerden Başkan Anlayan’a Ziyaret

Polislerden Başkan Anlayan’a Ziyaret
Türk Polis Teşkilatı'nın 171. yıl dönümü nedeniyle Fatsa İlçe Emniyet Müdürü İbrahim Etem Öztürk ve beraberindeki polisler Fatsa Belediye Başkanı...

Türk Polis Teşkilatı'nın 171. yıl dönümü nedeniyle Fatsa İlçe Emniyet Müdürü İbrahim Etem Öztürk ve beraberindeki polisler Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan'a nezaket ziyaretinde bulundular.

İlçe Emniyet Müdürü İbrahim Etem Öztürk başkanlık makamına girişte Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan'a hem bir buket takdim etti hem de Polis Bayramı için davetiyelerini sundu.

Ziyarette ilk açıklamayı yapan İlçe Emniyet Müdürü İbrahim Etem Öztürk, polis teşkilatının 171. yıl dönümü dolayısıyla bu ziyareti gerçekleştirdiklerini belirterek, "Polis teşkilatı olarak ülkemizin varlığı, vatandaşlarımızın huzuru için gece-gündüz demeden kanımızın son damlasına kadar görevimizin başında olduğumuzu bir kere daha bütün Fatsa'mıza, ülkemizin bütün insanlarla buradan söylemek istiyorum. Bu vesile ile herkesin Regaip Kandili'ni de kutluyorum" dedi.

Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan ise İlçe Emniyet Müdürü İbrahim Ethem Öztürk ve polis ekiplerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, "Polislerimiz meslek hayatlarında gerçekten fedakarca, cefakarca görev yapıyorlar. Şahsım ve bütün milletim adına kendilerine şükranlarımı sunuyorum. Özellikle günümüzde içeriden ve dışarıdan mihrakların ülkemiz üzerine oynanan oyunların olduğu bir dönemde özellikle Güneydoğu'daki olaylarda polis teşkilatımızın cansiperane vermiş olduğu mücadeleleri burada anmadan geçemeyeceğim. Bu vesileyle gerek Güneydoğu'da gerekse ülkemizin her tarafında bu uğurda bu millet için memleket için hayatlarını feda eden bütün şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum. Bu mücadeleye devam eden bütün polis teşkilatına yürekten şükranlarımı sunuyorum ve bundan sonraki hizmetlerinde başarılar diliyorum. Rabbim hizmetlerinde dert ve sıkıntılar göstermesin. Rabbim onları muvaffak etsin" diye konuştu.

Polislerden Başkan Anlayan’a Ziyaret

Polislerden Başkan Anlayan’a Ziyaret

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim