• BIST 8986.97
  • Altın 2294.889
  • Dolar 32.3248
  • Euro 35.0632
  • İstanbul 22 °C
  • Ankara 18 °C
  • İzmir 23 °C

Polisi Gören Uyuşturucu Tacirleri Para Ve Uyuşturucuyu Yakmak İstedi

Polisi Gören Uyuşturucu Tacirleri Para Ve Uyuşturucuyu Yakmak İstedi
İzmir'in Konak, Karabağlar ve Buca ilçesinde narkotik polislerin yaptığı operasyonda 13 şüpheli yakalanırken, 5 kilo esrar ele geçirildi.

İzmir'in Konak, Karabağlar ve Buca ilçesinde narkotik polislerin yaptığı operasyonda 13 şüpheli yakalanırken, 5 kilo esrar ele geçirildi. Bir evde, polisleri gören zanlılar yakalanmamak için taş kokaini ve uyuşturucudan elde edildiği düşünülen parayı yakmak isterken yakalandı.

İzmir İl Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu İle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu madde ticareti yapan şahıs ve organizasyonların tespitine yönelik yapılan çalışma kapsamında; Konak İlçesi Gürçeşme bölgesinde bulunan 2 farklı adreste uyuşturucu madde ticareti yapıldığı bilgisini aldı. Polis ekipleri tarafından yapılan operasyon esnasında içeride bulunan şahıslar polislerin içeriye girmesini engellemeye çalışarak ellerinde bulundurdukları uyuşturucu madde paketleri ile uyuşturucu satışından elde ettikleri paraları soba içerisinde yakmaya çalıştıkları esnada söndürülen soba içerisi kontrol edildiğinde kül içerisinde katlanmış paralar ile yanmış vaziyette taş kokain çıkarıldı. Söz konusu adreslerde bulunan C.T.(32), H.D.(65), E.Ç.(30), Y.Ç.(25) R.B.(39), S.Ç.(24) ve M.E.(45) isimli şahıslar ile suça sürüklenen çocuk S.U.(16) yakalandı. Yapılan aramalarda bir yivsiz tüfek ve toplam 1.5 kilo esrar ele geçirildi. E.Ç. ve C.T. isimli şahıslar alınan ifadelerinin ardından Cumhuriyet savcılığından, R.B., H.D. ile çocuk S.U. çıkarıldıkları mahkemede serbest kalırken, M.E., S.Ç. ve Y.Ç. isimli şahıslar tutuklandı.

EVDE UYUŞTURUCU

Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, H.G.A.(50) isimli şahsın Konak ilçesi Güzelyalı mahallesinde bulunan ikametinde uyuşturucu madde ticareti yaptığı ve uyuşturucu madde kullanımı için yer temin ettiği bilgisinin alınması üzerine harekete geçti. Narkotik polisi tarafından yapılan operasyonla H.G.A. isimli şahıs evinde yakalanırken, evde 1.5 kilo esrar maddesi ve 1 hassas terazi ele geçirildi. Emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen H.G.A. çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.

SURİYE UYRUKLU ŞAHIS TUTUKLANDI

Uyuşturucu İle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, bir ihbar neticesinde, Buca ilçesinde bulunan G.E.(35) isimli şahsın ikametinde uyuşturucu madde sakladığı ve satışını yaptığı bilgisini aldı. Polis ekipleri tarafından yapılan 2 operasyonla G.E. ile uyuşturucu maddeleri satın aldığı tespit edilen Suriye uyruklu H.S.(21) isimli şahıs yakalandı. G.E.'nin üzerinde ve evinde yapılan aramalarda 800 gram esrar maddesi ele geçirildi. G.E. isimli şahıs çıkarıldığı mahkemede serbest kalırken Suriye uyruklu H.S. isimli şahıs tutuklandı.

POLİSTEN BASKIN

Karabağlar ilçesinde ikamet eden S.H.(41) ile Konak ilçesinde ikamet eden M.A.İ.(37) isimli şahısların ikametlerinde uyuşturucu madde sakladıkları ve ticaretini yaptıkları bilgisini alan polis, S.H. ve M.A.İ. isimli şahısları Karabağlar ilçesinde bir iş yerinde yakaladı. Şahısların üzerinde ve evlerinde yapılan aramalarda 900 gram esrar maddesi ile

1 hassas terazi ele geçirildi. S.H. isimli şahıs çıkarıldığı mahkemede serbest bırakılırken M.A.İ. tutuklandı.

Polisi Gören Uyuşturucu Tacirleri Para Ve Uyuşturucuyu Yakmak İstedi

Polisi Gören Uyuşturucu Tacirleri Para Ve Uyuşturucuyu Yakmak İstedi

Polisi Gören Uyuşturucu Tacirleri Para Ve Uyuşturucuyu Yakmak İstedi

Polisi Gören Uyuşturucu Tacirleri Para Ve Uyuşturucuyu Yakmak İstedi

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim