• BIST 9524.59
  • Altın 2484.08
  • Dolar 32.5023
  • Euro 34.683
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 18 °C
  • İzmir 18 °C

Polis Ve Gazetecilerden Kan Bağışı

Polis Ve Gazetecilerden Kan Bağışı
Toplumsal farkındalık oluşturmak için polis ve basın mensuplarının birlikteliğinin artırmak adına emniyet mensupları ile gazeteciler kan bağışında...

Toplumsal farkındalık oluşturmak için polis ve basın mensuplarının birlikteliğinin artırmak adına emniyet mensupları ile gazeteciler kan bağışında bulundular. Isparta Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğünün öncülüğünde İl Emniyet Müdürlüğü hizmet binasında gerçekleştirilen kan bağışına, İl Emniyet Müdür Yardımcıları Kamuran Koç ve Alper Aygül, Isparta Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Şevket Karahan, Çevik Kuvvet Şube Müdürü Hakan Akça, başta olmak üzere çok sayıda şube müdürü, polis memuru ve gazeteci katıldı. Gönüllü olarak Kızılay'a kan bağışında bulunan polisler ve gazeteciler, bu tür projeleri bütün kurumların yapması gerektiğini dile getirdiler.

KAN VERMEK TOPLUMSAL BİR DUYARLILIK OLMALIDIR

Gazeteciler adına kan bağışının önemi hakkında konuşan Isparta Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Şevket Karahan; "Bireysel ve toplumsal konularda güvenliğimizi teslim ettiğimiz polislerimizle ortak bir proje yapmaya karar verdik. Bunun içinde kan bağışında bulunduk. Onların bu anlamlı projelerinde yer almak bizi ziyadesiyle memnun ediyor. Her daim omuz omuza görev yaptığımız polislerimizi yalnız bırakmayacağımızı birkez daha dile getirmek istiyorum. Kan vermek toplumsal bir duyarlılık olmalıdır. Kan verelim can verelim" dedi.

BİR DAMLA BİR UMUT

Başkan Karahan'dan sonra konuşan İl Emniyet Müdür Yardımcısı Alper Aygül ise şu anlamlı mesajları verdi; "Kızılay'a daha önceki dönemlerde bağışlarımız oldu. Personellerimiz ve gazeteci arkadaşlarımızla beraber, toplumsal farkındalık oluşturmamız gerektiğini düşündük. Böyle bir projede olmak bizleri ziyadesiyle memnun etmektedir. Çevik Kuvvet Şube Müdürümüz Hakan Akça Bey'in girişimiyle böyle bir uygulamaya imza attık. Basın mensuplarıyla her daim el ele çalışmalarımız olacaktır. Kan bağışıyla ilgili bazı sloganları dile getirmek istiyorum; Bir damla bir umut. Bir kan üç can. Her damla kan kurtarılacak bir can. Hayatı kurtarmak senin kanında var. Kan bağışı yaşam izin yapılan bir armağandır" dedi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim