• BIST 9059.9
  • Altın 2324.75
  • Dolar 32.3641
  • Euro 34.9382
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 16 °C
  • İzmir 19 °C

Polis Uçağın Kalkmasını Engelleyip Hırsızı Yakaladı

Polis Uçağın Kalkmasını Engelleyip Hırsızı Yakaladı
Adana polisi, ağabeyinin dükkanından 10 bin lira değerinde cep telefonu alan bir kişiyi eşiyle birlikte Antalya'ya giderken uçağın kalkmasını engelleyip...

Adana polisi, ağabeyinin dükkanından 10 bin lira değerinde cep telefonu alan bir kişiyi eşiyle birlikte Antalya'ya giderken uçağın kalkmasını engelleyip yakaladı.

Edinilen bilgiye göre, olay, Karasoku Mahallesi'nde bir iş yerinde meydana geldi. İddiaya göre, Mevlüt A. iş yerinden 10 bin lira değerinde cep telefonu çalındığını ileri sürerek polise başvurdu. Polis, yaptığı araştırmada hırsızlığı Mevlüt A'nın kardeşi uyuşturucu bağımlısı Yunus Emre A.'nın yaptığını belirledikten sonra zanlıyı yakalamak için çalışma başlattı. Yapılan çalışmada zanlının eşi Gülbahar A. ile birlikte Tepebağ Mahallesi'ndeki bir otelde kaldığını belirledi. Otel görevlileri zanlının havalimanına gitmek üzere eşiyle birlikte ayrıldığını söyledi. Polis, bu bilgi doğrultusunda havalimanına hareket etti. Polis tek tek uçak firmalarını isim sorgusu yaparak zanlının eşiyle birlikte saat 09.10 da kalkacak olan Antalya uçağına bilet aldığı belirlendi. Yapılan kontrolde uçağın Antalya'ya gitmek üzere piste girdiği öğrenildi. Hemen kuleden anons edilerek uçak geri döndürüldü. Polis, zanlı ve eşini uçakta gözaltına aldı. Zanlı ağabeyinin kendisine 9 bin lira borcu olduğunu malzemeleri de bunlara karşılık aldığını, iş yerinden kendisine ait telefonları aldığını geri verebileceğini söyledi. Malzemeler zanlıdan alınarak ağabeyine teslim edildi. Zanlı, hırsızlık olayından serbest kaldı. Ancak emniyete getirildiğinde sürekli tuvalet gitmek istemesinden şüphelenilerek yapılan üst aramasında iç çamaşırı içinden 15 gram esrar, 15 cinsel içerikli hap ele geçirdi. Zanlı uyuşturucu ticareti nedeniyle tekrar gözaltına alındı.

Polis Uçağın Kalkmasını Engelleyip Hırsızı Yakaladı

Polis Uçağın Kalkmasını Engelleyip Hırsızı Yakaladı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim