• BIST 9536.44
  • Altın 2467.582
  • Dolar 32.4435
  • Euro 34.4921
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 14 °C
  • İzmir 22 °C

Polis Teşkilatı’nın Kuruluşunun 171. Yılı Kutlu Olsun

Polis Teşkilatı’nın Kuruluşunun 171. Yılı Kutlu Olsun
Vali Ahmet Altıparmak, Polis Haftası dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Vali Ahmet Altıparmak, Polis Haftası dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Vali Altıparmak, mesajında şu görüşlere yer verdi:

"Polis Teşkilatımızın Değerli Mensupları, kutsal vatan topraklarımızın dört bir tarafında büyük bir özveri ile mesai mefhumu gözetmeksizin çalışan, milletimizin huzuru ve güvenliği için hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan Türk Polis Teşkilatımızın 171. Kuruluş yıl dönümünü içinde bulunduğumuz "Polis Haftası"nı kutluyorum.

Ülkemizin ve milletimizin huzur - güven ve asayişinin sağlanması kadar milli birlik ve beraberliğimizin devamı içinde vazgeçilmez bir unsur olan Polis Teşkilatımız, köklü kurumlarımızın başında gelmektedir.

Kurulduğu 10 Nisan 1845 tarihinden bu güne kadar Ülkemizin bölünmez bütünlüğünü koruma ve kollama, halkımızın can ve mal emniyetini sağlama, huzur ve güven ortamını tesis ve temin etme, suç işlenmesini önleme ve işleyenleri adalete teslim etme hususunda büyük bir özveriyle gece gündüz demeden başarılı bir şekilde çalışmaktadır.

Polis Teşkilatımızın, bu anlamlı "Polis Haftası" ve "Polis Günü", İl Emniyet Müdürlüğümüzün organizasyonunda düzenlenen çeşitli etkinliklerle kutlanmaktadır.

"Polis Haftası" içinde düzenlenen etkinliklerin, Polis-Halk işbirliğinin sağlanması, bu mesleğin ve yapılan hizmetlerin toplum yaşamı için öneminin vurgulanması, bu hizmetin daha çağdaş ve verimli bir şekilde yerine getirilmesi için, büyük önem arz etmektedir.

Emniyet Teşkilatımız, Polis-Halk işbirliğini sağlayarak ve bireylerde gereken güveni tesis ederek, yerine getirdikleri bu görevlerini, bundan böyle de milletinden aldığı güç ve destekle, başarıyla yerine getireceklerine içtenlikle inanıyorum.

"Polis Haftası " ve "Polis Günü" nedeniyle, bu zor, zorluğu ölçüsünde de onurlu görevlerini büyük bir özveriyle ve insan sevgisiyle yerine getirmekte olan tüm emniyet mensuplarımızı takdirle ve sevgiyle selamlıyorum. Aile bireyleriyle birlikte, sağlık, huzur ve mutluluklar temenni ediyorum.

Vatanı, milleti ve bayrağı uğruna canlarını feda eden tüm Emniyet mensuplarına Allah'tan rahmet, şehit yakınlarına sabır diler, gazilerimize şükranlarımı sunar, emeklilerimize ve tüm teşkilatımıza esenlikler dilerim.2

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim