• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 17 °C

Polis Operasyonu Diyerek 700 Bin Liralık Soygun Yaptılar

Polis Operasyonu Diyerek 700 Bin Liralık Soygun Yaptılar
Üsküdar’da maskeli ve silahlı şahıslar, işyeri çalışanını kelepçeleyip yaklaşık 700 bin liralık soygun gerçekleştirdi.

Üsküdar’da maskeli ve silahlı şahıslar, işyeri çalışanını kelepçeleyip yaklaşık 700 bin liralık soygun gerçekleştirdi. Kelepçelenen Hasan A. şahısların kendilerini özel harekat polisi olarak tanıtıp operasyon yaptıklarını söylediğini iddia etti. Polis, soyguncuları yakalamak için çalışma başlattı. 

Olay, Kirazlıtepe Mahallesi 71 numarada bulunan işyerinde, saat 02.30 sıralarında meydana geldi. Iddialara göre, maskeli ve silahlı 5-6 kişi işyerinin depo giriş kapısının kilidini kırarak içeri girdi. Bu sırada içeride bulunan Hasan A. adlı çalışan, gürültü üzerine şahısların bulunduğu yere geldi. Siyah giyimli, maskeli ve silahlı şahıslar kendilerini özel harekat polisi olarak tanıtarak operasyon yaptıklarını söyledi. Hasan A.’yı kelepçeleyen şahıslar, kasaları oksijen kaynağı ile açtı. Kasalarda bulunan yaklaşık 70 bin lira nakit para ile 600 bin lira civarında da çeki alan soyguncular, güvenlik kamerası kayıtlarının yer aldığı bilgisayar kasasını da alarak kaçtı. Olay, Hasan A.’nın kolundaki plastik kelepçeyi gevşeterek yakınlarını aramasıyla olay ortaya çıktı. 

Söz konusu adrese gelen polis ekipleri detaylı inceleme yaptı. Polis, Hasan A. ile işyeri sahiplerinin ifadesi doğrultusunda soyguncuları yakalamak için çalışma başlattı. Olayı anlatan Hasan A., maskeli ve silahlı şahısların kapıya vurarak içeri girdiklerini ve polis olduklarını söylediklerini aktardı. Hasan A. daha sora kendisini kelepçelediklerini ve soygunu gerçekleştirdiklerini ifade etti. Işyeri çalışanlarından Yusuf Ziya Korkmaz da, şahısların işyerine depo girişinden girdiğini ve yaklaşık 70-80 bin lira nakit para ile 500 bin liranın üzerine de müşteri çeki alındığı bilgisini verdi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

http://www.istanbulhaber.com

Etiketler: , ,
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim