• BIST 9809.26
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 24 °C
  • Ankara 24 °C
  • İzmir 24 °C

Polis denetimlerini sıklaştırdı

Polis denetimlerini sıklaştırdı
Muş Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler, 2017-2018 eğitim öğretim yılının başlamasıyla birlikte denetimlerini sıklaştırdı.

Muş Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler, 2017-2018 eğitim öğretim yılının başlamasıyla birlikte denetimlerini sıklaştırdı. Narkotik köpeklerinin de kullanıldığı uygulamalarda okul önleri ve metruk binalarda arama yapıldı.

İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, Terörle Mücadele (TEM) Şube Müdürlüğü ile Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekipleri ortaklaşa uygulama yaptı. İlk olarak madde bağımlılarının yoğunlukta görüldüğü eski devlet hastanesi binalarında narkotik köpeğinin de katılımıyla yapılan aramada, şüpheli şahısların ise üst aramaları ve GBT sorgulamaları yapıldı.

Muş Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, il genelinde uyuşturucu madde satan sokak satıcılarının yakalanmasına ve metruk binalara yönelik çalışma yapıldığı belirtildi. Açıklamada, "Yapılan çalışmalarda T.M., S.M. ve S.O. isimli şahısların yapılan üst aramasında, 35 adet Ecstasy hap ile ağırlığı 4 gram gelen esrar maddesi ele geçirilmiş, hakkında "Uyuşturucu ve Uyarıcı Madde İmalatı ve Ticareti Yapmak" suçundan işlem yapılan T.M. isimli şahıs tutuklanmıştır. R.Ş., B.K., ve F.G. isimli şahıslardan toplam 3,5 gram uyuşturucu madde ele geçirilmiş, şahıslar hakkında "Kullanmak İçin Uyuşturucu veya Uyarı Madde Satın Almak, Kabul Etmek veya Bulundurmak" suçundan işlem yapılmıştır. Ayrıca ekiplerimizin yapmış olduğu çalışmalar sonucu "Kullanmak İçin Uyuşturucu veya Uyarı Madde Satın Almak, Kabul Etmek veya Bulundurmak" suçundan arandığı tespit edilen O.T. ve F.V. isimli şahıslar yakalanmış, şahıslar çıkarıldıkları adli makamlarca serbest bırakılmıştır. İlimizde her türlü suç ve suç oluşumlarına karşı kesintisiz mücadelemiz sürdürülecektir" ifadeleri kullanıldı.

Polis denetimlerini sıklaştırdı

Polis denetimlerini sıklaştırdı

Polis denetimlerini sıklaştırdı

Polis denetimlerini sıklaştırdı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim