• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 10 °C
  • İzmir 16 °C

Podyumun Minik Yıldızları

Podyumun Minik Yıldızları
Antalya Büyükşehir Belediyesi eğitim merkezlerinin okul öncesi öğrencileri anneleri ile birlikte podyuma çıktı.

Antalya Büyükşehir Belediyesi eğitim merkezlerinin okul öncesi öğrencileri anneleri ile birlikte podyuma çıktı.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı Haşim İşcan Aile Eğitim ve Sosyal Hizmet Merkezi'nde okul öncesi eğitim alan 120 öğrenci kendi tasarladıkları kıyafetlerle defile düzenledi. Kurdukları koro ile sev kardeşim şarkısını seslendiren minikler dans gösterisi ile büyük alkış aldı.

DÜNYA ÜLKELERİ KOSTÜMLERİYLE PODYUMDA

Şarkı, dans ve şiir gösterilerinin ardından okul öncesi öğrencileri, öğretmenler ve velilerinin hazırladığı 30 ülkenin yerel kıyafetleri ile bir defile gerçekleştirdi. Ay-yıldızlı kıyafetli anneleriyle birlikte podyuma çıkan minikler, renkli görüntüler oluşturdu. Hindistan'dan Japonya'ya, Porto Riko'dan Çin'e, Kazakistan'dan Mısır'a kadar pek çok ülkenin kıyafetlerinin yer aldığı defilede, ülkelerin özellikleri de tanıtıldı. İzleyenlerden tam not alan defilede minik mankenler alkış yağmuruna tutuldu.

İMECE USÜLÜ DEFİLE

Oğlu Yusuf Kayra Kayalı ile podyuma çıkarak Hindistan'ın yerel kıyafetini sergilediklerini ifade eden Ayşe Kayalı, "Podyuma çıkmak çok güzel bir şey. Çocuğumuzla birlikte çıkmak çok daha heyecanlı ve mutluluk verici. En kıymetli varlığımız çocuklarımızın bu mutlu gününde onlarla birlikte bu heyecanı bize yaşatan belediyemize teşekkür ediyorum" dedi.

Ay-yıldız kıyafet konseptini, öğretmenlerin yardımları ile hazırladıklarını belirten Ayşe Kayalı diğer velilerle imece usulü kıyafetleri diktiklerini anlattı.

ÜLKELERİ YAKINDAN TANIDIK

Kızı Öykü Hatice ile aynı podyumu paylaşan Emel Köse, defilede güzellik kraliçeleriyle ünlü bir ülke olan Porto Riko'nun kıyafetlerini sergileyerek, unutamayacakları bir heyecan yaşadıklarını söyledi. Kızının 7 aydır Haşim İşcan Aile Eğitim ve Sosyal Hizmet Merkezi'nde eğitim aldığını belirten Köse, Haziran ayında eğitimin tamamlanacak olmasından üzüntü duyduklarını ifade etti.

Japon kıyafetleri ile podyuma çıkan öğrencilerden Beren Yıldız'ın annesi Seyhan Yıldız ise "Çok güzel eğlendik. Kızım çok mutlu oldu. Japonya'yı yakından tanıdık, inceledik. Her şey güzeldi teşekkür ediyoruz" şeklinde duygularını ifade etti.

Podyumun Minik Yıldızları

Podyumun Minik Yıldızları

Podyumun Minik Yıldızları

Podyumun Minik Yıldızları

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim