• BIST 9693.46
  • Altın 2494.511
  • Dolar 32.5088
  • Euro 34.6886
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 17 °C
  • İzmir 17 °C

Piriştina Yenilenen Şantiyeleri Gezdi

Piriştina Yenilenen Şantiyeleri Gezdi
Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina, hizmet şantiyelerindeki çalışanlarına sağlıklı bir çalışma alanı sağlamak için yenilettiği yemekhane ve...

Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina, hizmet şantiyelerindeki çalışanlarına sağlıklı bir çalışma alanı sağlamak için yenilettiği yemekhane ve marangozhaneleri ziyaret etti.

Kentte yaşayan vatandaşların daha kaliteli hizmet vermek için çalışmalarını sürdüren Buca Belediyesi, hizmet şantiyelerinde görev yapan çalışanlarına da daha sağlıklı çalışma alanları yaratmak için yoğun mesai harcıyor. Belediyenin Fen ve Temizlik İşleri şantiyelerini ziyaret eden Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina yenilenen yemekhane ve marangozhaneyi işçi sendikası temsilcileriyle birlikte gezdi. Çalışma arkadaşlarıyla çay içip, sorunlarını dinleyen Başkan Piriştina, "Daha yaşanılabilir bir kent yaratma hedefine sizlerle birlikte ulaşacağımıza inancım tam" diye seslendi.

İlçede görev yapan mesai arkadaşlarının en iyi ve sağlıklı koşullarda çalışmalarını sağlamak için yoğun mesai harcayan Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina, şantiyede görev yapan çalışma arkadaşlarını ziyaret etti. DİSK Genel İş Sendikası Ege Bölge Temsilcisi Memiş Sarı ile birlikte şantiyeye gelen Başkan Piriştina, ilk olarak Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yenilenen yemekhane ve soyunma odalarında incelemelerde bulundu. Kent mobilyası üretilen marangozhanenin kapasitesini arttırmak ve ustaların daha sağlıklı ortamda çalışmalarını sağlamak için baştan yaratılan marangozhaneyi de gezen Başkan Piriştina, şantiye turunu Temizlik İşleri Müdürlüğü'nde görev yapan çalışma arkadaşları ile çay içerek tamamladı.

"YAŞANABİLİR BİR BUCA'YI BİRLİKTE OLUŞTURACAĞIZ"

Temizlik İşleri'nde görevli mesai arkadaşlarının taleplerini dinleyen Başkan Piriştina, çalışanların daha sağlık ortamlarda görev yapabilmelerini sağlama sorumluluklarını yerine getirdiklerini söyledi.Piriştina, "Sizler bizim vatandaşların gözündeki notumuzsunuz. Çünkü insanlar ilk olarak temiz bir çevrede yaşamlarını sürdürmek istiyorlar. Bunun bilinci ile bizlerde sizin hayatınızı kolaylaştırmak, kamunun dar kaynaklarına rağmen verdiğiniz emeğin karşılığını bulmanız için çalışıyoruz. Bunun için şu anda belediyemizde en düşük çalışan maaşını 1800 lira yaptık. Memurlarımız ile yüzde 31'lik rekor zam oranıyla sözleşme imzaladık. Bizler sizlere güveniyoruz, sizlerde bize güvenin. Göreve başladığımızda koyduğumuz "Daha yaşanabilir bir kent yaratma" hedefine sizlerle birlikte ulaşacağız. Buna inancım tam" diye konuştu.

Piriştina Yenilenen Şantiyeleri Gezdi

Piriştina Yenilenen Şantiyeleri Gezdi

Piriştina Yenilenen Şantiyeleri Gezdi

Piriştina Yenilenen Şantiyeleri Gezdi

Piriştina Yenilenen Şantiyeleri Gezdi

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim