• BIST 9079.97
  • Altın 2322.043
  • Dolar 32.3355
  • Euro 34.9769
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 16 °C

Pınarbaşı İmam Hatip Lisesi Öğrencileri Peygamber Efendimizi Anlattı

Pınarbaşı İmam Hatip Lisesi Öğrencileri Peygamber Efendimizi Anlattı
Pınarbaşı Anadolu İmam Hatip Lisesi tarafından "Kutlu Doğum Haftası" etkinlikleri kapsamında bir program düzenlendi.

Pınarbaşı Anadolu İmam Hatip Lisesi tarafından "Kutlu Doğum Haftası" etkinlikleri kapsamında bir program düzenlendi. Okul'un Öğretmen ve Öğrencileri Tarafından düzenlenen programa Pınarbaşı'lı vatandaşlar ve Öğrenciler büyük ilgi gösterdi.

Pınarbaşı Belediyesi Konferans Salonun da gerçekleştirilen programa Ak Parti Kayseri Millet Vekilleri Hülya Nergis, İsmail Emrah Karayel, İlçe Garnizon Komutanı Erdoğan Mutlu, İlçe Müftüsü Reşat Üstün, Talas İlçe Müftüsü Esat Yapıcı, Okul Müdürleri, Veliler ve Öğrenciler katıldı.

Programın açılış konuşmasını yapan Pınarbaşı İmam Hatip Lisesi Müdür Yardımcısı Özer Türk " Kendimize Rehber, Önder, Seçtiğimiz Peygamber Efendimizi sadece Camilerde değil, uygun olan her zaman ve mekânda Onun şanına yakışı bir şekilde anmak ve anlamaya çalışmaktır" Dedi.

Konuşması için Kürsüye davet edilen Ak Parti Kayseri Millet Vekili Hülya Nergis Atçı "Benim doğup büyüdüğüm, burada yaşadığım benim memleketim de böyle bir program yapılmış olmasından da çok mutlu oldum. Peygamberimizi anlatmak için buradayız, Efendimiz Bir Nurdu, O bizi aydınlatmak için bizim kalplerimizi aydınlatmak için dünyadaydı. O gelmiş geçmiş en güzel insandı. En büyük insandı. O bir Peygamberdi bir Komutandı bir babaydı. Bizler için bir modeldi. Örnekti." Diyen Milletvekili Hülya Nergis Atçı peygamberimizi anlatmanın, kelimelere sığdırmanın Kitaplara sığdırmanın mümkün olmadığını belirten Milletvekili Atçı "Efendimiz Bizim kalplerimizin sevgilisidir" Dedi.

Kendisisinin de İmam Hatip Lisesi Mezunu olduğunu belirten Ak Parti Kayseri Millet Vekili İsmail Emrah Karayel selamlama konuşmasında Öğrencilere tavsiyelerde bulundu.

Günün anlam ve önemi ilgili konuşmayı ise Talas Müftüsü Esat Yapıcı Yaptı.

Konuşmaların ardından Türk tasavvuf Müziğinin ünlü ismi Mustafa Demirci dinleyicilere konser verdi. Okuduğu birbirinden güzel ilahilerle salonu dolduran izleyicilere muhteşem konser veren Sanatçı Mustafa Demirci'yi dinleyen ve söyledikleri ilahilere eşlik eden izleyiciler alkışlarlar sanatçı Demirci'ye sevgi gösterisinde bulundu.

Programın sonunda Okul Öğrencileri Hz Peygamber (SAV)'e yazılmış Şiirler, naat ve ilahiler seslendirdi.

Pınarbaşı İmam Hatip Lisesi Öğrencileri Peygamber Efendimizi Anlattı

Pınarbaşı İmam Hatip Lisesi Öğrencileri Peygamber Efendimizi Anlattı

Pınarbaşı İmam Hatip Lisesi Öğrencileri Peygamber Efendimizi Anlattı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim