• BIST 9524.59
  • Altın 2495.87
  • Dolar 32.5928
  • Euro 34.7115
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 11 °C
  • İzmir 17 °C

Pınarbaşı İlçesinde Velilere De Karne Verildi

Pınarbaşı İlçesinde Velilere De Karne Verildi
Kastamonu Pınarbaşı ilçesinde öğrencilerin yanı sıra anne ve babalar da çocuklarına gösterdikleri ilgi ve çeşitli konularda not verilerek "veli karnesi"...

Kastamonu Pınarbaşı ilçesinde öğrencilerin yanı sıra anne ve babalar da çocuklarına gösterdikleri ilgi ve çeşitli konularda not verilerek "veli karnesi" aldı.

Pınarbaşı Kaymakamlığı Proje Ofisi tarafından hazırlanan "Veli Karnesi Projesi" kapsamında öğrencilerin yanısıra anne ve babalarda "çocuğun okula zamanında geliş gidişi, temizlik, eğitim ve öğretim desteği, çağrıldığı toplantılara katılma, öğrencisine kaynak kitap, araç gereç ve kaynak sağlama" gibi konulardaki başarısına göre çoçuklarına gösterdikleri destek başta olmak üzere çeşitli konularda not verilmek üzere "Veli Karnesi" aldı.

Hem kaymakam olarak hem de bir veli olarak karnesini alan Kaymakam Bekir Cansız, Kastamonu ilinde ilk defa uygulanan bu proje ile amaçlarının eğitimde öğretmen, öğrenci ve veli işbirliğini sağlamak olduğunu belirterek, "Bugün burada hem ilçe Kaymakamı olarak hemde sizler gibi kızım Zeynep'in velisi olarak "Veli Karnesi" almanın ve geleceğimiz teminatı yavrularımızın karnesinin dağıtımını yapmanın heyecanı ve mutluluğu içerisindeyim. Veli Karnesi Projesi kapsamında eğitimde okulların fiziki imkanlarının düzeltilmesi, YGS ve TEOG sınavları başta olmak üzere gerek eğitim alanında gerekse sosyal ve sportif alanlarda ilçemizin başarı grafiğinin artırılması, öğretmen, öğrenci ve veli işbirliğini artırma gibi pek çok çalışmalarımız var. Devletimizin bekası, milletimizin istikbali ve geleceğimizin teminatı olarak gördüğümüz yavrularımızın daha iyi bir eğitim verilerek, milli ve manevi değerlerine bağlı, bilim teknolojiyi takip edebilen,donanımlı, yeniliklere açık, özgüveni yüksek bireyler yetiştirmek en büyük amacımız. Bugün burada uygulanan bu projeyle daha katılımcı bir veli profili oluşturmak istiyoruz. Amacımız "veli karnesi" ile eğitimde öğretmen, öğrenci ve veli işbirliğini sağlamak. Bu proje kapsamında değişik kriterler üzerinde velilerimizi değerlendiriyoruz. Çocuğunu, öğrenciyi düzenli ve tertipli bir şekilde okula gönderme, evde öğrenciye çalışma ortamı oluşturma gibi kriterler üzerinden velilerimiz değerlendiriyor. Bugün verilen bu karnelerin hem velilerimize hem de öğrencilerimize hayırlı olmasını temenni ediyor ve tüm yavrularımıza iyi tatiller diliyorum" dedi.

Şehit Ramazan Akkaya Yatılı Bölge Ortaokulu'nda düzenlenen programa Kaymakam Bekir Cansız, ilçe jandarma komutanı Mustafa Yücel, belediye başkanı Mehmet Yılmaz, ilçe emniyet amiri Aziz Gündeşli ve diğer protokol üyeleri katıldı.

Pınarbaşı İlçesinde Velilere De Karne Verildi

Pınarbaşı İlçesinde Velilere De Karne Verildi

Pınarbaşı İlçesinde Velilere De Karne Verildi

Pınarbaşı İlçesinde Velilere De Karne Verildi

Pınarbaşı İlçesinde Velilere De Karne Verildi

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim