• BIST 9524.59
  • Altın 2488.033
  • Dolar 32.5091
  • Euro 34.7134
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 19 °C

Piazza’larda Yılbaşı Alışverişinde İndirim Keyfi

Piazza’larda Yılbaşı Alışverişinde İndirim Keyfi
Yeni yıl heyecanının yaşandığını 2015'nin son günlerinde, hem sevdiklerine anlamlı hediyeler almak, hem de kendi ihtiyaçlarını karşılamak isteyenler...

Yeni yıl heyecanının yaşandığını 2015'nin son günlerinde, hem sevdiklerine anlamlı hediyeler almak, hem de kendi ihtiyaçlarını karşılamak isteyenler alışveriş merkezlerini hareketlendirdi. 2016'yı yeni umutlarla karşılamaya hazırlananlar, alışveriş merkezlerindeki mağazaların yılbaşı fırsatlarını en güzel şekilde değerlendirmenin telaşına düştü.

Kahramanmaraş ve Şanlıurfa'da açıldığı günden beri ziyaretçilerini hesaplı ve kaliteli alışveriş ile buluşturan Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezleri'ndeki mağazalar da yılbaşına özel sezon ürünlerinde yüzde 60'a varan indirim kampanyaları başlattı. İndirim fırsatını değerlendirenler, kazandıkları hediye çeklerini de harcayarak mağazalardan elleri daha dolu çıkıyor. Piazza Club üyeleri de yılbaşına özel düzenlenen BMW 318i marka otomobil başta olmak üzere teknolojik ürünlerin çekilişleri için şansını deniyor.

KAHRAMANMARAŞ'TA HEDİYE

Kahramanmaraş Piazza'daki yılbaşı indiriminde birbirleriyle yarışan mağazalar, hediye çekleriyle alışverişi daha keyifli hale dönüştürüyor. Defacto'da başlayan Kış Festivali kampanyasında, 1 alana ikincisi yüzde 50 indirimin yanı sıra 75 TL'lik alışverişe 25 TL'lik hediye çeki veriliyor. Kadın giyimin seçkin markası Mango'da ise yüzde 50'ye varan indirimler uygulanırken, erkek şıklığının adresi Süvari'de de yılbaşına özel tüm ürünlerde yüzde 50 indirim fırsatı sunuluyor. Flormar da seçili ürünlerde yüzde 50'ye varan indirim uygulanırken, Karaca'da ise tüm ürünlerde yüzde 50 indirim kampanyası yürütülüyor.

"ŞANLIURFA'DA YÜZDE 60'A VARAN İNDİRİM

Şanlıurfa Piazza'da ise yüzde 60'a varan indirimler alışverişi daha çekici kılıyor. Hatemoğlu'da 299.50 TL ve üzeri dış giyim alışverişine kaşkol hediye edilirken, Mango'da ise yüzde 50'ye varan indirim fırsatı Piazza'nın bayan ziyaretçilerini sevindiriyor. Batik'in yılbaşı indirim oranı ise yüzde 50 olarak karşımıza çıkıyor. Matmazel'de seçili ürünlerde yüzde 30'a varan indirim fırsatı sunulurken, yüzde 50 indirim kampanyası yürüten mağazalar arasında Karaca ve Süvari de bulunuyor. Kozmetik ürünlerinin satışa sunulduğu Flormar'da seçili ürünlerde yüzde 60 indirim, Tekin Acar Cosmetics'te ise seçili markalarda 300 TL ve üzeri alışverişe yüzde 50 hediye çeki veriliyor. Kiğılı'da net yüzde 60 indirim, her 250 TL ve üzeri alışverişe yüzde 20 hediye çeki sunuluyor.

YILBAŞINA ÖZEL ARMAĞANLAR

Piazza'larda 31 Aralık'a kadar devam edecek yılbaşı kampanyasında Piazza Club üyeleri çok özel hediyelerin de sahibi olacak. Hem Kahramanmaraş hem de Şanlıurfa'da ayrı ayrı yürütülen kampanyalarda aynı gün içinde, toplamda veya tek seferde 125 TL ve üzeri alışveriş yapan ziyaretçiler arasındaki şanslı kişiler, yeni yılda değerli hediyelerin de sahibi olacak. Kahramanmaraş ve Şanlıurfa'da Piazza Club üyeleri arasında noter huzurunda yapılacak çekilişle birer talihliye BMW 318i marka otomobil hediye edilecek. Ayrıca 3'er kişiye Ipad Air, birer kişiye MacBook Air 13.3, birer kişiye Samsung Curved UHD Smart (Tizen) ve 4'er kişiye de Iphone 6 1.6 GB yılbaşı armağanı olarak sunulacak.

Piazza’larda Yılbaşı Alışverişinde İndirim Keyfi

Piazza’larda Yılbaşı Alışverişinde İndirim Keyfi

Piazza’larda Yılbaşı Alışverişinde İndirim Keyfi

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim