• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 19 °C
  • İzmir 19 °C

Piazza’da Bayram Coşkusu Dolu Dolu Yaşandı

Piazza’da Bayram Coşkusu Dolu Dolu Yaşandı
Şanlıurfalı çocuklar, Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi'nin 2 gün süren 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleriyle keyifli bir hafta...

Şanlıurfalı çocuklar, Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi'nin 2 gün süren 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleriyle keyifli bir hafta sonu geçirdi.

Düzenlediği birbirinden renkli sosyal ve kültürel etkinliklerle Şanlıurfa'nın yeni yüzü olan Piazza, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir dizi organizasyona ev sahipliği yaptı. Özel İlgi Okulları'nın Piazza AVM'de düzenlediği etkinliklerde çocuklar, şarkılar söyleyip dans ederek eğlendi. Anaokulu öğrencilerinin sunduğu dans gösterisi beğeniyle izlendi. Çocuklar, ülkeler sergisi ve kum havuzunun yanı sıra origami, tişört boyama, ebru, toka tasarımı gibi atölyelerde keyifli anlar geçirdi. Öğrencilerin bardaklarla yaptığı gösteri, görülmeye değerdi.

ÇOCUKLAR KADAR AİLELERİ DE HEYECANLIYDI

Rengarenk kıyafetlerle oyunlar oynayan çocuklar, müziğin ritmine ayak uydurdu. Bayram sevincini doyasıya yaşayan çocuklar, dolu dolu bir hafta sonu geçirdi. Bu mutlu günlerinde çocuklarını yalnız bırakmayan aileler de en az çocukları kadar heyecanlıydı. Anne ve babalar, bol bol fotoğraf çekerek, çocuklarının bu mutlu gününü ölümsüzleştirdi.

KARNAVAL KORTEJİ COŞTURDU

Piazza AVM, Pazar gününe Karnaval Korteji ile başladı. Şanlıurfalı çocukların birbirinden renkli görüntüler sergilediği kortejde, eğlence doruk noktasına ulaştı. Günün son sürprizi ise Pandomim şov oldu. Çocukların kahkahalar ile eşlik ettiği şov, çocuklar kadar ailelerini de güldürdü.

MASKOTLAR HEDİYE DAĞITTI

Piazza AVM'de 2 gün devam eden etkinlikler süresince, AVM'nin küçük misafirlerine maskotlar tarafından şeker ve rüzgar gülü dağıtıldı. Çocuklar, 23 Nisan'a özel kurulan fotoğraf çekim alanında, günün anısına hatıra fotoğrafları çektirdi. Çekilen fotoğrafların baskısı anında yapılarak, çocuklara verildi.

KÜÇÜK SATRANÇ USTALARI KOZLARINI PAYLAŞTI

Piazza AVM'de ayrıca, Satranç Federasyonu Şanlıurfa İl Temsilciliği tarafından, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Satranç Turnuvası düzenlendi. İlkokul (7-9 yaş) ve ortaokul (10-13 yaş) olmak üzere iki ayrı kategoride, 120 öğrencinin katılımıyla gerçekleşen turnuvada, heyecan fırtınası esti. Turnuva sonunda, her iki kategoride ilk 4'e giren katılımcılara, Piazza AVM tarafından sürpriz hediyeler verildi.

Piazza’da Bayram Coşkusu Dolu Dolu Yaşandı

Piazza’da Bayram Coşkusu Dolu Dolu Yaşandı

Piazza’da Bayram Coşkusu Dolu Dolu Yaşandı

Piazza’da Bayram Coşkusu Dolu Dolu Yaşandı

Piazza’da Bayram Coşkusu Dolu Dolu Yaşandı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim