• BIST 9479.47
  • Altın 2503.351
  • Dolar 32.5935
  • Euro 34.7997
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 14 °C
  • İzmir 18 °C

Personel Yönetimde Koordinasyon İçin Sözleşmeli Personel Disiplin Yönetmeliği

Personel Yönetimde Koordinasyon İçin Sözleşmeli Personel Disiplin Yönetmeliği
Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Melikgazi Belediyesi'nde istihdam edilen sözleşmeli personelin diğer çalışanlar ile koordinasyon ve özlük...

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Melikgazi Belediyesi'nde istihdam edilen sözleşmeli personelin diğer çalışanlar ile koordinasyon ve özlük hakları için disiplin yönetmeliği hazırlandığını söyledi.

Örnek ve referans olan bir çalışma…

Örnek ve referans belediye çalışmasında çalışanların büyük emek, alın teri ve fikirlerinin bulunduğunu hatırlatan Başkan Memduh Büyükkılıç "Melikgazi Belediyesi gerçekleştirdiği çalışmalar ve yatırımlar ile örnek ve referans belediye olmuştur. Birçok belediye, çalışmalarımızın projesini istemektedir. Kayseri Belediyeciği artık ülkemiz için bir ders konusu olmuştur. Bunda en büyük pay kurum ve kuruluşlar ile birliktelik ve paylaşımcı çalışmalardır. Çalışmalarda bütünlük ve disiplin sağlandığında başarı arkasından geliyor. Özellikle bilinçli, bilgiliyle donatılmış personelin başarıda büyük etkisi olmaktadır. Personel olarak işçi ve memur gibi bir çalışanlar grubu olduğu gibi sözleşmeli çalışanlarda bulunmaktadır. Bu sözleşmeli çalışanların özlük hakları ve diğer çalışanlar ile koordinasyonun sağlanması açısından Sözleşmeli Personel Disiplin Yönetmeliği hazırlanmıştır. Personel yönetiminde bütünlük sağlamak, diğer çalışmalara örnek ve temel teşkil etmesi ve elde yazılı bir uygulama belgesi olabilmesi için yönetmelik hazırlamaya karar verdik. Böylece sorulan her soruya yönetmelik maddelerinde cevap bulunacaktır." dedi.

Yönetmelik örnek teşkil edecektir…

Başkan Memduh Büyükkılıç, sonuç itibari ile sözleşmeli çalışan personellerin sorulan her soruya yönetmelik maddelerinde cevap bulabileceklerini sözlerine ekledi.

Personel Yönetimde Koordinasyon İçin Sözleşmeli Personel Disiplin Yönetmeliği

Personel Yönetimde Koordinasyon İçin Sözleşmeli Personel Disiplin Yönetmeliği

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim