• BIST 9548.09
  • Altın 2493.983
  • Dolar 32.5008
  • Euro 34.5803
  • İstanbul 25 °C
  • Ankara 26 °C
  • İzmir 25 °C

Pereıra: “Tur İçin Önemli Bir Sonuç Almak İstiyoruz”

Pereıra: “Tur İçin Önemli Bir Sonuç Almak İstiyoruz”
Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, yarın oynayacakları Braga maçı ile ilgili, "Tur açısından öne geçmemizi sağlayacak bir sonuç almak istiyoruz"...

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, yarın oynayacakları Braga maçı ile ilgili, "Tur açısından öne geçmemizi sağlayacak bir sonuç almak istiyoruz" dedi.

UEFA Avrupa Ligi Son 16 Turu ilk maçında yarın Braga ile karşılaşacak olan Fenerbahçe'de, Teknik Direktör Vitor Pereira düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Yarın oynanacak maçta harika bir atmosferin olacağını belirten Pereira, "Mücadeleci ve çekişmeli bir maç olacak ama iyi bir sonuç almayı hedefliyoruz. Tur açısından öne geçmemizi sağlayacak bir sonuç almak istiyoruz" diye konuştu.

"BRAGA'YI ÇOK İYİ TANIYORUM"

Portekizli çalıştırıcı, yarın oynayacakları Braga takımını çok iyi tanıdığını belirterek, "Yarın karşılaşacağımız Braga'yı çok iyi tanıyorum. Son yıllarda kendini geliştirmiş bir takımla karşılaşacağız. Avrupa Ligi'nde final oynamış, Portekiz liginde son haftalara kadar mücadelesini sürdürmüş bir takımla karşılaşacağız. Kaliteli oyunculardan kurulu, iyi organize olan bir takımla oynayacağız" ifadelerini kullandı.

"BRAGA ŞAŞIRTABİLİR"

"Belki Türk taraftarların yarın görecekleri Braga şaşırtabilir" diyen Pereira, "Ama beni kesinlikle şaşırtmayacak. Ben Braga'nın kalitesini gayet iyi biliyorum. Çok iyi organize olan, agresif, kendi kozlarını sahada göstermeye çalışan bir Braga ile oynayacağız. Ama bizimde hem takım olarak hem de bireysel olarak kaliteli yönlerimiz var. Sezon başında yeni bir takım kurduk. Bir süre kendi kimliğimiz arayışı içinde yol aldık. Kendi kozlarımız ve zaaflarımız da var. Braga'nın da zaafları ve güçlü yanları var. İki takım da rakibin zaaflarını kullanıp, güçlü yanlarını durdurmaya çalışacak. Biz de Braga'ya bunu yapmaya çalışacağız. Kesinlikle harika bir atmosfer olacak" diye konuştu.

"OYNAMAYI SEVEN TAKIMLARIN MÜCADELESİ OLACAK"

Braga'nın Avrupa'da ses getirmek istediğini, kimliklerini ortaya koymak istediklerini dile getiren Pereira, "Taraftarlarımızın tutkusuyla, kendi isteklerimizle sahada olacağız. Çok büyük bir gösteri izleyeceğimizi düşünüyorum. Oynamayı seven iki takımın güzel bir mücadelesi olacak" sözlerini sarf etti.

"ONLARIN TANIDIĞI BRAGA FARKLIYDI"

Fenerbahçe'de bulunan Portekizli oyuncuların Braga'yı tanımasının, kendisinin kadro tercihinde etkili olup olmayacağının sorulması üzerine ise Portekizli çalıştırıcı, "Her takım kendi hocasının isteklerini yapmaya gayret gösterir. Onların tanıdığı Braga farklıydı. Şu anki Braga'yı çok iyi tanıdıklarını düşünmüyorum. Yeni bir hocası var, farklı bir düşünce yapısı var. Yarın sahaya süreceğim 11 kesinlikle istediğim sonucu getirmek için, tüm mücadelesini vermeyi garanti edecek bir 11 olacak. Portekizli olsun, Türk olsun, Brezilyalı olsun fark etmeksizin, buna bakmadan kazanmaya gayret gösterecek, bize en iyisini verecek 11 olacak. Çekişmeli karşılaşma izleyeceğiz. Favori sahadaki futbolla anlaşılır" açıklamalarında bulundu.

"TEK AVANTAJ ÇOK İYİ TANIMAM"

Pereira, ülkesinin bir takımı ile karşılaşmalarını ise, "Portekiz'den ayrıldığım günden bu yana takip etmeye çalıştım. Sadece futbol açısından değil, ülkedeki hayat ve güncel bilgileri de takip etmeye çalışıyorum. Bu turda söyleyebileceğim tek avantaj, rakibi çok iyi tanımam. Bu çalışmaları biz zaten ekip olarak her zaman yapıyoruz" dedi.

Pereıra: “Tur İçin Önemli Bir Sonuç Almak İstiyoruz”

Pereıra: “Tur İçin Önemli Bir Sonuç Almak İstiyoruz”

Pereıra: “Tur İçin Önemli Bir Sonuç Almak İstiyoruz”

Pereıra: “Tur İçin Önemli Bir Sonuç Almak İstiyoruz”

Pereıra: “Tur İçin Önemli Bir Sonuç Almak İstiyoruz”

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim