• BIST 9524.59
  • Altın 2497.323
  • Dolar 32.5847
  • Euro 34.7276
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 12 °C
  • İzmir 15 °C

Pereira: Ronaldo ve Messi'yi istiyorum

Pereira: Ronaldo ve Messi'yi istiyorum
Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, "Başka transfer olacak mı?" sorusuna, "Cristiano Ronaldo ve Lionel Messi'yi getirme konusunda çok istekliyim" şeklinde esprili bir yanıt verdi.

Kadıköy'de 2-0 kazandıkları Eskişehirspor maçının ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Vitor Pereira, sezonun ilk maçlarının her zaman zorlu olduğunu vurgulayarak, "Bu akşam da öyleydi. Samimi bir şekilde söylemek gerekirse, 2 gol bulduk ama daha fazlasını atabilirdik" dedi.

Gün geçtikçe daha iyi bir takım haline geleceklerini dile getiren Portekizli teknik adam, "Kapasitemizi daha yukarıya çıkaracağımızın, hızlı ve agresif oynayan bir takım olacağımızın sözünü verebilirim. Fantastik bir taraftarımız var. Onları mutlu edebilmek için çok çalışacağız" ifadelerini kullandı.

"OZAN VE VOLKAN KALİTELİ FUTBOLCULAR"

Pereira, Bursaspor'dan transfer edilen Ozan Tufan ve Volkan Şen'i izleyip izlemediğinin sorulması üzerine, şöyle konuştu:

"Onları tanımasam, buraya gelmezlerdi. Türk oyuncu almanın önemli olduğunu düşünüyorum. Kadromuzun daha da genişletilmesi açısından elimizde Türk oyunculardan da seçenek olmasını istedik. Bu takıma katacakları şeyler önemli.

Taraftarın ruhuna uygun oyuncular almak da önemli. İkisi de Türk ve doğal olarak taraftarlar yerli oyuncularla daha iyi iletişim kuruyor. Ozan Tufan ve Volkan Şen çok kaliteli futbolcular. Kesinlikle bu takıma katkıda bulunacaklar."

Takımda en yüksek bonservis bedeli ödenen isim olan Brezilyalı De Souza ve ikinci yarı oyuna dahil olan Mehmet Topal'ın durumlarıyla ilgili yöneltilen bir soru üzerine Pereira, şunları kaydetti:
"Eğer bizi bekleyen sadece 1 maç olsaydı, ilk 11 yapar ve yanlarına 3 yedek koyardık ve işimiz kolay olurdu. Bizi bekleyen çok fazla maç var.

Bazen sakatlıklar yaşayacağız, bazen form düşüklükleri yaşayacağız, maça göre oyuncu ihtiyacımız olacak. De Souza'nın maliyeti yüksek veya düşük olabilir. Bazen pahalı bir oyuncu alırsınız ancak beklediğiniz verimi alamazsınız.

Çok para da ödeseniz böyle biri benim için ucuz oyuncudur. Aksine düşük maliyetle kadronuza kattığınız biri de önemli katkı verebilir. Önemli olan performanstır. Mehmet Topal ise son derece kaliteli bir oyuncu. Yaşadığı sakatlıklar nedeniyle görmeye alıştığımız, bizim de görmek istediğimiz seviyesinde değil ama kesinlikle o seviyeye ulaşacak."

ESPRİLİ YANITLAR

Portekizli çalıştırıcı, basın mensuplarının yönelttiği bazı sorulara verdiği esprili yanıtlarla dikkati çekti. Yeni transferlerden Ozan Tufan'ı hangi pozisyonda oynatmayı düşündüğü şeklindeki bir soru üzerine, "Kaleci olarak oynayacak" diyen Pereira, başka transfer olup olmayacağı sorusuna ise " Bugün artık isimlerden bahsedeceğim. Cristiano Ronaldo ve Lionel Messi'yi getirme konusunda çok istekliyim. Konuyu başkanla konuşmayı bekliyorum" yanıtını verdi.

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim