MUHTEŞEM ŞİFA KAYNAĞI CEVİZ PERDESİ
GÜÇLÜ VE KESKİN GÖZLER İÇİN ÖNERİLER
BASEN, KALÇA YAĞLARINDAN KURTULUN
KANSER HÜCRELERİNİN YOK EDİLMESİ
EGE ÜNİVERSİTESİNDEN ÖNEMLİ ÇALIŞMA
ANKET
ŞAMPİYON HANGİ TAKIM OLACAK
YAZARLAR
PİYASALAR
DOLAR
32.2607
EURO
35.0338
IMKB
80.549
HAVA DURUMU
MAİL LİST
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Pereira harekete geçti!

Teknik Direktör Vitor Pereira soyunma odasında alınan beraberliğe inanamadığını söyledi, “Bizim gibi bir takım nasıl olur da maçı 2-0'dan sonra bitiremez. Hayal kırıklığı yaşıyorum” ifadelerini kullandı. Portekizli teknik adam savunmadaki sorunları çözmek
06.10.2015 09:26
Teknik Direktör Vitor Pereira, Akhisar beraberliği sonrası soyunma odasında oyuncularıyla kısa bir toplantı yaptı. Karşılaşma 2-0 devam ederken iki hata ile rakibin skoru dengelemesi nedeniyle Portekizli teknik adam, hem çok sinirli, hem de çok üzgündü. Oyuncular söz almazken, Pereira kendi açısından maçın değerlendirmesini yapıp, eleştirilerini sıraladı.

Dersimiz savunma

Futbolcularına 2-0’dan sonraki oyun için “Şu an şoktayım” ifadesini kullanan sarı-lacivertli ekibin hocası, ardından “Bizim gibi bir takım nasıl olur da maçı 2-0’dan sonra bitiremez. Hayal kırıklığı yaşıyorum. İki puanı kendi kendimize verdik. İkinci yarıyı anlamış değilim” diyerek tepkisini dile getirdi.

Vitor Pereira, isim vermese de özellikle savunma oyuncularına yönelik eleştirilerde bulundu. Yenilen iki basit gol sebebiyle iki puan bıraktıklarını belirten Portekizli hocanın defansif problemleri çözebilmek için çare aradığı belirtildi. İlk olarak bazı isimlerin kulübeye çekilmesinin söz konusu olduğu öğrenildi.

Bruno Alves’in yerine sakatlığı geçen Ba’nın takıma monte edilmesi düşünülüyor. Pereira’nın diğer bir güvencesi ise Josef de Souza olacak. İyileşen Brezilyalı oyuncunun dönüşü ile defansif anlamda takımın güçlenmesi bekleniyor.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
DİĞER HABERLER
ÇOK OKUNANLAR
0