• BIST 9524.59
  • Altın 2495.87
  • Dolar 32.5928
  • Euro 34.7115
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 11 °C
  • İzmir 17 °C

Pereira 3 puandan memnun

Pereira 3 puandan memnun
Fenerbahçe Teknik Direktörü, Vitor Pereira, 2 tane üst düzeyde geçen zor karşılaşmanın ardından bu karşılaşmayı kazanmanın kendileri için büyük önem taşıdığını söyledi.

Süper Lig'in 10. haftasında 1 Kasım Genel Seçimleri nedeniyle hafta içinde oynanan maçta Fenerbahçe'nin deplasmanda Osmanlıspor'u 1-0 mağlup ettiği karşılaşma sonrası Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira açıklamalarda bulundu. Maçtan önce zorlu bir karşılaşma olacağını bildiklerini dile getiren Pereira, şöyle konuştu:

''2 tane üst düzeyde geçen zor karşılaşmanın ardından bu karşılaşma bizim için büyük önem taşıyordu. Perşembe günü Ajaks ile oynadıktan sonra rakibimiz Galatasaray’dan bir gün daha az dinlenme imkanı bulduk. Pazar günü Galatasaray karşısına çıktık. O bir gün böyle kritik maçlarda son derece önemlidir. Takım halinde oynamak ve takım halinde mücadele etmek zorundaydık. Oyuncularımızın kendisini tamamen adaması gerekiyordu bu akşam galibiyet ile ayrılmamız için. Zor bir deplasmanda. Galatasaray karşısında 2-1, Trabzonspor karşısında da sahadan 3-0 galibiyetle ayrılmış bir takıma karşı oynadık. Sıradan bir takım değildi rakibimiz. İyi bir galibiyet aldık. Bizim için çok önemli bir 3 puandı.'' 

"SPEKÜLASYONLARA ALIŞTIM"

Bir basın mensubunun hakkında çıkan spekülasyonları hatırlatması üzerine Portekizli teknik adam, ''Bizim şuan da yapmamız gereken işimize devam etmek. Yaptığımız işe inancımızı kaybetmeden yolumuza devam etmek istiyoruz. Ben kesinlikle eminim ki sezon sonunda biz bu şekilde yolumuza devam edersek kutlayacak çok fazla sebebimiz olacak." diyerek, şunları söyledi:

"Sizin söylediğiniz bu konulara ben alışığım zaten. Bu ilk defa olmuyor. Bu tarz spekülasyonlar hayatımda ilk defa başıma gelmiyor. Böyle spekülasyonları diğer çalıştığım liglerde de gördüm. Bu spekülasyonlara ve bu baskılara ben fazlasıyla alışkınım. 2 tane kendi sahamızda oynadığımız maçı geride bıraktık. 2 tane önemli karşılaşmaydı ve maçın başından sonuna kadar taraftarlarımız bize destek verdiler. Benim için önemli olan bu. Ben taraftarımızla çok mutluyum. Onların desteğini görmekten çok memnunum.

Spekülasyonlarla ilgili sorduğunuz bu sorularla ilgili çok fazla bir cevabım yok. Bu spekülasyonlara verecek bir cevabım yok. Nani her maç oynayan bir oyuncumuzdu. Bugün onun fizik kondisyonunu iyi bir şekilde yönetebilmek için böyle bir karar aldık. Futbolcular makine değil. Nani bir sonraki maçta farklı bir fizik kondisyonu ile farklı bir düzeyde tekrar takımla beraber olacaktır. Bunlar kulübün iç meseleleri. Kulübün içerisinde yönettiğimiz futbolcuların fizik kondisyonlarıyla, performanslarıyla ilgili yönettiğimiz konular. Nani niye yok diye bir basın toplantısı yapsam zaten bu çok garip bir durum oluşturur.'' 

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim