• BIST 9561.82
  • Altın 2480.673
  • Dolar 32.4889
  • Euro 34.5819
  • İstanbul 25 °C
  • Ankara 25 °C
  • İzmir 26 °C

Perder Olağan Genel Kurulu

Perder Olağan Genel Kurulu
Karadeniz Perakendeciler Derneği (PERDER) olağan genel kurul toplantısında mevcut başkan Osman Kalafat, tekrar başkan seçildi.

Karadeniz Perakendeciler Derneği (PERDER) olağan genel kurul toplantısında mevcut başkan Osman Kalafat, tekrar başkan seçildi.

Perakende sektörünün en önemli ve en büyük çatı örgütü konumunda olan Türkiye Perakendeciler Federasyonu'na (TPF) bağlı olarak çalışmalarını sürdüren Karadeniz PERDER'in olağan genel kurul toplantısı yapıldı. Karadeniz Bölgesi'nde Samsun başta olmak üzere Ordu, Trabzon, Çorum, Rize, Giresun, Sinop, Amasya ve Tokat illerinde faaliyet gösteren Karadeniz PERDER'in 5. Olağan Genel Kurulu'nda mevcut başkan Osman Kalafat, oy birliği ile bir kez daha yönetim kurulu başkanı olarak seçildi.

Toplantıda oy birliği ile üçüncü kez seçilmekten dolayı mutluluğunu dile getiren Karadeniz PERDER Yönetim Kurulu Başkanı Osman Kalafat, "9 ilde faaliyet gösteren Karadeniz PERDER olarak, TPF'den aldığımız güç ile bugün 29 üyemiz ve 180 market zincirinde tüketicilerimize hizmet veriyoruz. Tüm dernek üyelerimiz ile büyük bir sinerji oluşturduk. Karadeniz Bölgesi'nde ulusal düşünüp, yerel hareket ediyoruz. Ailemize yeni katılan üyelerimize yer seçimi, insan kaynağı kullanımı, eğitim, formatlar konusunda tüm deneyimlerimizi aktarıyoruz. Müşteri tarafında ise taze ürün gruplarını, yerel markaları tüketicilerimiz buluşturup, fiyat konusunda rekabetçi adımlar atıyoruz. Bu sinerji sayesinde önemli yollar kat ettik. Bundan sonraki dönemde de maliyet ve verimlilik odaklı konulara odaklanacağız. Yerel zincirlerin bölgemizdeki varlığını büyütmek, üye sayımızı artırmaya yönelik çalışmalarımızı, hem müşteri, hem de çalışan kanadında sürdüreceğiz" açıklamasını yaptı.

Osman Kalafat başkanlığındaki Karadeniz PERDER'in 29 üyesi bulunuyor. 180 şube ile müşteri odaklı çalışmalarını sürdüren Karadeniz PERDER, 2 bin 900'ün üzerinde istihdam sağlıyor.

Karadeniz PERDER'in Olağan Genel Kurulu'nda yeni yönetim kurulu ise şöyle belirlendi: Osman Kalafat, Serhat Öndemir, Hikmet Apaydın, M. Tayfun Ataman, M. Kamil Hacıoğlu.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim