• BIST 8995.6
  • Altın 2279.892
  • Dolar 32.3262
  • Euro 35.0245
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 20 °C

Pensan Ürünleri Van’da Tanıtıldı

Pensan Ürünleri Van’da Tanıtıldı
İstanbul, Denizli ve Bulgaristan'da üretim yapan Pensan Fatih Kalem A.Ş., Van'da ürün tanıtımını gerçekleştirdi.

İstanbul, Denizli ve Bulgaristan'da üretim yapan Pensan Fatih Kalem A.Ş., Van'da ürün tanıtımını gerçekleştirdi.

Sağlık Bakanlığı'nın izniyle ürettiği ürünleri 56 ülkeye ihraç eden ve tüm Türkiye'deki kırtasiye satış noktalarına ürün satan Pensan, Van'da düzenlediği satış sezonu etkinliği ile ürünlerini tanıttı. Elite World Van Hotel'de düzenlenen etkinlikte şirketin okulöncesi ve ilköğretim öğrencileri tarafından kullanılan kalem ve kırtasiye ürünleri ile ofis kalemlerini sergilediklerini belirten Pensan Güneydoğu Anadolu Bölge Müdürü Osman Bağaç, davetlilere ürünler ve üretim sahaları ile ilgili bilgi verdi. 2014 yılından beri Van'da bu tür etkinliklerin düzenlendiğini ifade eden Bağaç, "Bölgemizde bu tür etkinliklerin olmadığını gördük. Biz, Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerimizde de bu satış etkinliklerini yapalım diye düşündük. Pensan olarak, 2014 yılından bu yana Van, Hakkari ve Bitlis'teki kırtasiyeci arkadaşlarımıza bu hizmeti sunmaya başladık" dedi.

Türkiye'nin en iyi üretici firması olduklarını vurgulayan Bağaç, "Türkiye'de birçok bilinen markaların ithal olduğunu vatandaşlarımız da ürünlerin arkasına bakarak anlayabiliyorlar. Biz Pensan olarak Fatih, Turbo ve Rio markalarının Türkiye'deki üreticisiyiz. Pensan olarak, hem iller bazında fuarlar düzenleyerek hem de kendi bölge elemanlarımızın ziyaretleri ile hizmetimizi devam ettiriyoruz" ifadelerini kullandı.

Türkiye'nin her tarafında var olduklarını dile getiren Bağaç, "Bir kırtasiyede Pensan, Fatih, Turbo ve Rio markalarının olmazsa olmazıdır. Ürünlerimizin bir kırtasiyede olması zaruridir. Biz Türkiye'nin bütün illerinde, ilçelerinde, beldelerinde ve köylerinde varız. Bununla birlikte dünyada 56 ülkeye ihraç yapan bir firmayız" şeklinde konuştu.

Bağaç, Van'da iki gün boyunca sürecek olan fuarın ardından Mardin ve Malatya'da tanıtımlarının devam edeceğini sözlerine ekledi.

Pensan Ürünleri Van’da Tanıtıldı

Pensan Ürünleri Van’da Tanıtıldı

Pensan Ürünleri Van’da Tanıtıldı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim