• BIST 9057.99
  • Altın 2291.7
  • Dolar 32.3134
  • Euro 35.1036
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 25 °C

Pazarlar Belediyesi’nin 2015 Yılı Faaliyet Raporu Oy Birliği İle Kabul Edildi

Pazarlar Belediyesi’nin 2015 Yılı Faaliyet Raporu Oy Birliği İle Kabul Edildi
Kütahya'nın Pazarlar Belediyesi'nin 2015 yılı faaliyet raporu, oy birliği ile kabul edildi.

Kütahya'nın Pazarlar Belediyesi'nin 2015 yılı faaliyet raporu, oy birliği ile kabul edildi.

Belediye Başkanı Cavit Erdoğan, vatandaşın kendilerine emanet ettiği Pazarlar'ın yaşanabilir güzel bir kent görünümüne kavuşturmak için çalıştıklarını belirtti.

Erdoğan, "Halkımızın teveccühüne layık olabilmek için gece gündüz demeden çalışmalarımıza devam etmekteyiz. Halkımızın onuruna yakışan bir Pazarlar'ı oluşturmak amacı ve heyecanını ilk günkü gibi hissederek, halkımızın bizlere verdiği içten güvene layık olabilmek adına ilçemize her alanda birçok hizmeti en avantajlı şekilde sunma hedef ve gayemiz durmadan devam etmektedir. Kendi ekonomik kaynaklarımızla, halkımızın desteğiyle çağdaş kentleşmenin tüm ürünlerini, sosyal dayanışmanın en güzel örneklerini İlçemize sunmakta hedefimiz arasındadır. Yapacağımız hizmetlerle ilgili olarak bir iş programı yapıp ve bu program dahilinde hizmetlerimizi sürdürmekteyiz" dedi.

Hizmetlerin devam edeceğini ifade eden Başkan Erdoğan, "İlçemiz içerisinde çevre düzenleme çalışmaları devam edecektir. İlçemizin en büyük problemi olan su şebeke hattının yenilenmesi için çalışmalarımız başladı. Su şebeke hattının plan projesi tamamlandı. Atıl durumda olan Adnan menderes ve Fatih Mahallesindeki mülkiyeti belediyemize ait olan daireler bakım ve onarımdan geçerek halkımızın hizmetine sunduk. Ayrıca Cumhuriyet meydanında ki dairelerinde bakım ve onarımları yapılmaktadır. Mustafa Tanrıkut parkının çevre düzenlemeleri tamamlardı. Biz belediye olarak şeffafız, her vatandaşımıza da kapılarımız açıktır. Gelin belediyemize her konuda bilgiyi alın. Bu sizin doğal hakkınızdır. Pazarlar Belediyesi olarak kendi ekonomik imkanlarımızla hizmet etmeye çalışıyoruz. Bu konuda da iddialıyız. Hiçbir yerden destek almasak da ilçemiz halkına hizmet vermeye devam edeceğiz. Halkımız bizi, biz işimizi takip etmeye devam ediyoruz" diye konuştu.(MB-EFE)

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim