• BIST 8737.87
  • Altın 2236.233
  • Dolar 32.3361
  • Euro 35.1035
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 6 °C
  • İzmir 13 °C

Pazarcılar Odası’ndan Başkan Gürkan’a tebrik ziyareti

Pazarcılar Odası’ndan Başkan Gürkan’a tebrik ziyareti
Malatya Pazarcılar Odası Başkanı Ümit Emre, beraberinde oda yönetimi ve bazı oda üyeleri ile birlikte Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'ı...

Malatya Pazarcılar Odası Başkanı Ümit Emre, beraberinde oda yönetimi ve bazı oda üyeleri ile birlikte Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'ı makamında ziyaret etti. Malatya Pazarcılar Odası Başkanı Emre, KAMU-DER tarafından "Yılın İlçe Belediye Başkanı" seçilen Başkan Gürkan'ı kutladı.

Malatya Pazarcılar Odası Başkanı Ümit Emre, beraberinde oda yönetimi ve bazı oda üyeleri ile birlikte Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'ı ziyaret etti. Ziyarette konuşan Malatya Pazarcılar Odası Başkanı Emre, yılın ilçe belediye başkanı Gürkan'ı kutlayarak, "Türkiye Kamu Görevlileri ve Çalışanları Derneği tarafından verilen Yılın En Başarılı ilçe Belediye Başkanı olması dolayısıyla kendisini kutlama adına ziyaretimizi gerçekleştirdik. Bu başarı EXPO 2016 Antalya Fuarı'nda Malatya'mız çok güzel bir şekilde dünyaya ve Türkiye'ye Battalgazi Belediyemiz ve Başkanımız sayesinde tanıtılmıştır. Kervansaray günleri olsun, yaptığı birçok çalışmada Malatya'mıza Malatya'nın yetiştirdiği bir evlat olarak örnek teşkil etmiştir. İnsanların gözüne, kulağına, hatta aklına hitap edebilirsiniz. Ama önemli olan insanların kalbine hitap edebilmektir. Sağ olsun başkanımız bunu çok güzel bir şekilde başarıyor. Kalp ile dil bir olduğu için halk tarafından sevilen bir insandır. Başarılarının devamını dileriz" diye konuştu.

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Biz pazarcılarımızla dil ve gönül birlikteliği içinde olan, birbirimizi anlayan, Sivil Toplum Örgütü olarak Malatya'mızın her sokağında ses getiren bir derneğin yetkililerini ağırlamaktan mutluluk duyduğumu belirtmek isterim. En büyük ödülü sizlerden alıyoruz, bizlere gönüllerinizi açıyorsunuz. Sizlerden aldığımız güç, kuvvet, destek, bizi emin adımlarla Malatya'mızı, Battalgazi'mizi mazisine layık istikbale hazırlama noktasında gayret gösteriyor. Gerek Kamu-Der olsun, gerek diğer anket şirketleri tarafından bizlere verilen ödüllerde Türkiye'nin en önünde çıkan bir belediye olma özelliğini taşıyoruz. Bu da sizlerin bize göstermiş olduğu teveccühün sonucudur. Bu teveccühe de bizler layık olmaya çalışıyoruz. Bu arada her zaman Malatya'da, her daim sokakta olan sizlerin görüş ve önerileri bizler için çok değerlidir. Sizler bizim gözümüz, kulağımız ve duyu organlarımızsınız" şeklinde konuştu.

Pazarcılar Odası’ndan Başkan Gürkan’a tebrik ziyareti

Pazarcılar Odası’ndan Başkan Gürkan’a tebrik ziyareti

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim