• BIST 9524.59
  • Altın 2489.506
  • Dolar 32.5116
  • Euro 34.7321
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 21 °C
  • İzmir 20 °C

Paylaşmak En Büyük Mutluluktur

Paylaşmak En Büyük Mutluluktur
Adıyaman'da, sosyal paylaşım sitesi üzerinden bir araya gelen Paylaşmak En Büyük Mutluluktur Gurubu, yardıma muhtaç onlarca kişiye yardım etmeye devam...

Adıyaman'da, sosyal paylaşım sitesi üzerinden bir araya gelen Paylaşmak En Büyük Mutluluktur Gurubu, yardıma muhtaç onlarca kişiye yardım etmeye devam ediyor.

15 yaşındaki Mehmet Turan'ın tekerlekli sandalyeye ihtiyacı olduğunu sosyal paylaşım sitesinden duyuran gruba, İstanbul'da ikamet eden hayırsever bir iş adamı tarafından akülü tekerlekli sandalye gönderildi. Akülü tekerlekli sandalyeyi alan gençler, Adıyaman'a bağlı Doyran Köyünde ikamet eden 15 yaşındaki Mehmet Turan'a teslim etti.

Paylaşmak En Büyük Mutluluktur ifadelerini kullanan Grup Sözcüsü Demet Haras, " Yaptığımız paylaşımlar üzerine İstanbul'da ikamet eden ve isminin açıklamasını istemeyen bir hayırsever iş adamımız tarafından bizlere akülü tekerlekli sandalye gönderildi. Bizlerde hiç zaman kaybetmeden, merkeze bağlı Doyran köyünde ikamet eden ve doğuştan bedensel engelli olan Mehmet Turan kardeşimize götürerek kendisine verdik. Mehmet kardeşimiz artık daha rahat daha özgürce gezip eğlene bilecek sürekli 4 duvar arasında kalmayacaktır. Mehmet kardeşimiz bir ablası ve yaşlı bir ninesiyle yaşam sürdürmektedir. Annesi kendisini uzun bir süre önce terk etmiş ve babası ise hayatını kaybetmiştir. Bizler bu aileye yardımcı olmak istedik. Elimizden gelen bütün gayreti göstermeye çalışıyoruz. Unutmayalım ki paylaşmak en büyük en güzel mutluluktur. Bizler hayırsever herkesi bu yolda mutlu olmaya davet ediyor herkesten destek bekliyoruz. Ne kadar çok destek o kadar çok yardıma muhtaç insana ulaşılmış olunur. Bizler daha çok yardıma muhtaç insana ulaşmak ve onları daha çok mutlu etmenin gayreti ve çabası içerisindeyiz. Bizlere destek veren herkese sonsuz teşekkürlerimizi iletiyoruz" şeklinde konuştu.

Paylaşmak En Büyük Mutluluktur

Paylaşmak En Büyük Mutluluktur

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim