• BIST 9774.15
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 24 °C
  • İzmir 22 °C

Paykasa ile kolaylık

Paykasa ile kolaylık
Çağın getirdiği en büyük yenilik; internet üzerinden alışveriş yapma olanağı sağlamasıdır

 

Çağın getirdiği en büyük yenilik; internet üzerinden alışveriş yapma olanağı sağlamasıdır. Bu sayede kolaylıkla istediğiniz her türlü ürünü alabilir ve adresinize teslimini isteyebilirsiniz. Artık kolay bir yöntem olan bu alışveriş sisteminde ödeme aracı olarak kullanılan kredi kartlarının sorun yaratması yüzünden yeni bir alternatif olarak karşımıza çıkan Paykasa güvenli ve sistemli bir ödeme şekli olarak ortaya çıkmıştır. Her açıdan yüzde yüz güvence taşıyan Paykasa ödeme ile her türlü alışverişi yapabilir, sevdiğiniz oyunlarla ilgili olarak çip satın alabilirsiniz. Özellikle internet tutkunuyum diyorsanız ve internet üzerinden alışveriş yapmayı ve oyun oynamayı seviyorsanız sizin için bulunmaz kaftan olacaktır. Çünkü Paykasa hiçbir şekilde risk taşıyacak unsur oluşturmaz.

Kredi kartı; kimlik bilgileriniz, banka bilgileriniz, limitiniz dahil her açıdan risk taşımaktaydı. Ancak Paykasa da sadece belirlemiş olduğunuz limitin yüklenmesi ve 16 haneli pin kodu ile bir kereye mahsus olarak kullanılması açısından büyük bir avantaj içermektedir. Paykasa  satışı yapan siteler üzerinden başvurunuzu yapabilir ve​ belirlediğiniz limit tutarını sitenin hesabına yatırarak hemen Paykasa sahibi olabilirsiniz. Size gönderilen numaralar ile Paykasa ile ödeme kabul eden siteler de alışveriş yapabilir oyun çipi alabilirsiniz. Sadece içerisindeki limit tutarı kadar kullanabileceğiniz Paykasa daha sonrasında iptal olur ve risk tamamen ortadan kalkar. Paykasa sadece sizin bileceğiniz numaralardan oluşur. İptal işleminden sonra tekrar yenilemek isterseniz aynı işlemi tekrar etmeniz gerekmektedir. 

Dünyada oldukça yaygın olarak kullanılan Paykasa al artık Türkiye'de de kullanım alanı olarak geniş bir şekilde yayılmaya başladı. Sizlerde Paykasa ayrıcalığını yaşamak isterseniz hemen sitemiz üzerinden başvurunuzu yapabilir canlı destek ve müşteri hizmetleri aracılığıyla bilgi alabilirsiniz. Bunun yanı sıra Paykasayı kullanmadığınız zaman; içinde bulunan limiti tekrar geri iade isteyebilirsiniz. Aidat, faiz, ekstre, ödeme tarihi gibi birçok angarya uygulamanın olduğu kredi kartına ait hiçbir uygulama Paykasa da yer almaz; sadece limiti belirler,  ödemeyi yapar ve sonra işlemi sona erdirirsiniz. Avantajlı olmasının yanı sıra güven taşıması en büyük özelliği ve ayrıcalığıdır.

 

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim