• BIST 9563.79
  • Altın 2482.753
  • Dolar 32.4986
  • Euro 34.7453
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 26 °C
  • İzmir 23 °C

Patronlardan ‘Farkındalık’ atağı

Patronlardan ‘Farkındalık’ atağı
Döşemealtı Sanayici ve İşadamları Derneği (DÖSİAD), Dernek bünyesinde kurulan "Farkındalık Komisyonu'nun tanıtımını yaptı.

Döşemealtı Sanayici ve İşadamları Derneği (DÖSİAD), Dernek bünyesinde kurulan "Farkındalık Komisyonu'nun tanıtımını yaptı. Komisyon, ilçede sosyal sorumluluk projeleri yapacak ve bölge ekonomisine güç katacak.

Karadağ'da iş forumu

Geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen seçimlerde Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Başkanlığına seçilen Ali Bahar'ı, Antalya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığına seçilen Davut Çetin'i ve Batı Akdeniz İhracatçılar Birliği (BAİB) Başkanlığına seçilen Hakkın Bahar'ı tebrik ederek sözlerine başlayan Başkan Gencer, "DÖSİAD olarak en büyük etkinliğimiz iş forumlarımız. Bugüne kadar 16 ülkede düzenledik. 26 Nisan'da Karadağ'a gidiyoruz. Karadağ Ticaret Odası'yla forum yapacağız. Bölgemize katkı sağlayacak bir çalışma yapma amacındayız" dedi. 24 Haziran olarak açıklanan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilleri seçimi hakkında da konuşan Başkan Gencer, şunları söyledi: "Antalya'daki siyasi parti liderlerini geçtiğimiz günlerde misafir etmiştik. "Daha seçime çok var" diye eleştirmişlerdi. Ancak ne kadar doğru bir iş yaptığımız anlaşıldı. İş dünyasının önündeki engellerin kalktığı bir seçim olmasını diliyorum. Hayırlı olsun.'

113 kişi temsil edilecek

Başkan Gencer'in ardından konuşan DÖSİAD Farkındalık Komisyonu Başkanı Sultan Aşçıbaşıoğlu, "DÖSİAD'ın yönetiminin katkılarıyla kurulmuş bir grup olduklarını söyledi. Amaçlarının ilçede farkındalık oluşturacak projelerin altına imza atmak olduğunu söyleyen Aşçıbaşıoğlu, " Sosyal sorumluluk projeleri yapacağız. Çocukların ve kadınların kişisel gelişimlerine yönelik çalışmalarımız olacak. Bölge esnafımıza ekonomik destek sağlamak ve bölgedeki markaları tanıtmak amacıyla Döşemealtı Belediyesi ile ortaklaşa bir festival yapacağız. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile hayata geçireceğimiz projemizde öğrencilere kitap dağıtacağız, etüt çalışmaları yapacağız. " diye konuştu.

DÖSİAD Farkındalık Komisyonu'nda şu isimler yer alıyor: " Sultan Aşçıbşıoğlu, Görkem Eldek, Kerim Tükenmez, Gözdegül Başer, Kıvanç Çetinkaya, Ali Erman Aydın, Hatice Arslan ve Osman Karakaya "

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim