• BIST 9722.83
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 25 °C
  • Ankara 30 °C
  • İzmir 26 °C

Pasör Arslan Ekşi, 1.5 yıllığına İBB'de

Pasör Arslan Ekşi, 1.5 yıllığına İBB'de
Erkekler Voleybol 1. Ligi'nin ilk yarısını 19 puanla 4. sırada tamamlayan İstanbul Büyükşehir Belediyespor, Almanya'nın VfB Friedrichshafen takımında...

Erkekler Voleybol 1. Ligi'nin ilk yarısını 19 puanla 4. sırada tamamlayan İstanbul Büyükşehir Belediyespor, Almanya'nın VfB Friedrichshafen takımında forma giyen pasör Arslan Ekşi'yi 1.5 yıllığına kadrosuna kattı.

Cebeci Spor Kompleksi'nde yer alan kulüp binasında yapılan ve Başkan Bahattin Ulusan ile Şube Sorumluları Orhan Erdemir ve Faruk Çetin'in de yer aldığı imza töreninde milli sporcu kendisini İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne 1.5 yıllığına bağlayan sözleşmeyi imzaladı.

Başkan Bahattin Ulusan, imza töreninde yaptığı açıklamada, "Ligde ve milli takımlarda kendini kanıtlamış ve büyük bir deneyime sahip olan Arslan Ekşi'yi kadromuza katmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Ligin ilk yarısında büyük çekişme yaşandı ve devreyi 4. sırada tamamladık. İkinci yarıda Arslan'ın da katkılarıyla şampiyonluk yarışının içinde olacağımızı düşünüyorum. Her iki tarafa da hayırlı olsun." dedi.

Uzun süre Fenerbahçe forması da giyen ve birçok şampiyonlukta pay sahibi olan Arslan Ekşi ise yaptığı açıklamada, "Tekrar ülkemde forma giyecek olmamdan dolayı çok mutluyum. İstanbul Büyükşehir ligin köklü ekiplerinden. Bundan sonra elimden gelenin en iyisini turuncu lacivertli renkler için vereceğim. İnşallah sezon sonu da hedefimize ulaşır ve bize güvenerek Büyükşehir ailesinin bir parçası olmamızı sağlayan yöneticilerimize mahcup olmayız." diye konuştu.

ARSLAN EKŞİ KİMDİR?

17.07.1985 Üsküdar doğumlu

198 cm boyunda ve 80 kilo ağırlığında

10 yıl Fenerbahçe'de oynayıp 5 şampiyonluk yaşadı.

Sezon başında Almanya'nın güçlü ekiplerinden VfB Friedrichshafen takımına transfer olmuştu.

 

Pasör Arslan Ekşi, 1.5 yıllığına İBB'de

Pasör Arslan Ekşi, 1.5 yıllığına İBB'de

Pasör Arslan Ekşi, 1.5 yıllığına İBB'de

Pasör Arslan Ekşi, 1.5 yıllığına İBB'de

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim