• BIST 9079.97
  • Altın 2325.218
  • Dolar 32.3458
  • Euro 34.9467
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 12 °C
  • İzmir 15 °C

Pasinlerli çiftçiler sertifikalarını aldı

Pasinlerli çiftçiler sertifikalarını aldı
Kuzeydoğu Anadolu Kalkınma Ajansı (KUDAKA) tarafından yürütülen "Bizim Kaygımız Sizin Kaydınız" isimli AB Projesi kapsamında Erzurum, Erzincan ve Bayburt...

Kuzeydoğu Anadolu Kalkınma Ajansı (KUDAKA) tarafından yürütülen "Bizim Kaygımız Sizin Kaydınız" isimli AB Projesi kapsamında Erzurum, Erzincan ve Bayburt illerinde 14 farklı merkezde düzenlenen mesleki eğitimlerin Pasinler ayağının ikincisi Pasinler Kültür Merkezinde gerçekleştirildi.

Daha önceden Pasinler'de düzenlenen modern hayvancılık teknikleri eğitimine yoğun ilgi gösterilmesi ve gelen talepler üzerine söz konusu eğitimin ikincisi 27 Şubat-03 Mart 2017 tarihleri arasında başarılı bir şekilde tamamlandı.

Kuzeydoğu Anadolu Kalkınma Ajansı, Pasinler Ticaret ve Sanayi Odası, Pasinler Gıda Tarım Hayvancılık İlçe Müdürlüğü ve Erzurum Teknik Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi işbirliği ile düzenlenen ve toplam 474 çiftçinin katlımı ile gerçekleştirilen Modern Hayvancılık Teknikleri konulu eğitimin sertifika töreni Erzurum milletvekili Orhan Deligöz, İlçe Kaymakamı Harun Ersin Polat, KUDAKA Genel Sekreteri Prof. Dr. Osman Demirdöğen, Belediye Başkanı Ünsal Sertoğlu, , Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Osman Akar, ETÜSEM Müdürü Yrd. Doç. Dr. Fatih Yıldırım'ın katılımıyla gerçekleştirildi.

Sertifika töreninde söz alan Genel Sekreter Prof. Dr. Osman Demirdöğen, ileri ve modern hayvancılık tekniklerinin uygulanmasının verimliliği artıracağını belirtti.

Programdaki konuşmasında modern tarımın önemine vurgu yapan Erzurum milletvekili Orhan Deligöz, çiftçilerin sorunlarıyla da yakından ilgilendi.

Programın soru-cevap bölümünde milletvekili Orhan Deligöz, KUDAKA Genel Sekreteri Prof. Dr. Osman Demirdöğen ve Tarım İl Müdürü Osman Akar katılımcıların sorularını cevaplandırdı. Tören, kursu başarıyla tamamlayan çiftçilere sertifikalarının verilmesi ile sona erdi.

Pasinlerli çiftçiler sertifikalarını aldı

Pasinlerli çiftçiler sertifikalarını aldı

Pasinlerli çiftçiler sertifikalarını aldı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim