• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 17 °C

Parkta Bulduğu Para Dolu Çantayı Polise Teslim Etti

Parkta Bulduğu Para Dolu Çantayı Polise Teslim Etti
Şehzadeler Belediyesi personeli Mehmet Elver, Sultan Parkında içinde bulduğu para dolu çantayı Karaköy polis karakoluna teslim ederek duyarlı bir vatandaşlık...

Şehzadeler Belediyesi personeli Mehmet Elver, Sultan Parkında içinde bulduğu para dolu çantayı Karaköy polis karakoluna teslim ederek duyarlı bir vatandaşlık örneği sergiledi. Necdet Kızıltuğ adlı bir vatandaşa ait olan ve içerisinde 2 bin 700 lire bulunan çantayı hiç tereddüt etmeden polise teslim ettiğini ifade eden Elver, "İhtiyaç sahibi biri olacağının düşündüğüm için içi para dolu olan çantayı hiç tereddüt etmeden polise teslim ettim." dedi.

Şehzadeler Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğünde çalışan Mehmet Elver adındaki belediye personeli görev yaptığı Sultan Parkında çalıştığı sırada bulduğu para dolu çantayı Karaköy Polis Karakoluna teslim ederek sahibine ulaştırılmasını sağladı. Görevi gereği parkta çalışma yaptığını ifade eden Elver, "Her zaman olduğu gibi park içerisinde bakım çalışmalarını yapıyordum. Parkın içerisinde olumsuzluklar var mı yok mu diye kontrole çıktığım sırada bir oturma bankının üzerinde bir çanta olduğunu fark ettim. Çantayı alıp baktığımda içerisinde bir miktar para olduğunu gördüm ve hemen vakit kaybetmeden cüzdanın sahibine ulaştırılması için yakınımızda olan Karaköy Polis Karakoluna getirip teslim ettim. Polis memurları yaptığı çalışma ile çantayı sahibine ulaşarak, sağ salim bir şekilde sahibine teslim ettiler. Bu içi para dolu olan çantanın sahibine ulaşmasından dolayı çok mutlu olduğumu ifade etmek isterim. Tek düşüncem ya ihtiyaç sahibi bir vatandaş bunu düşürüp çaresiz kaldıysa idi. Bu nedenle hiç tereddüt etmeden çantayı polise teslim ettim" dedi.

"DÜRÜST İNSANLARIN VARLIĞI MUTLULUK VERİCİ"

Sultan Parkı içerisinde bir süre oturduklarını ifade eden Necdet Kızıltuğ, "Eşimle birlikte havanın güzel olması nedeni ile parkta bir süre oturmuştuk. Çantamı oturma bankının üzerinde unutmuştum. Şehzadeler Belediyesi çalışanı Mehmet kardeşimiz parkta çalıştığı sırada çantayı bularak polise teslim etmiş. Çantanın içerisinde 2 bin 700 lira nakit vardı. Eksiksiz bir şekilde emniyet yetkililerinden çantamı teslim aldım. Memleketimizde böylesine dürüst insanların olması beni çok mutlu etmiştir. Böylesine dürüst bir vatandaşlık örneği sergilediği için Mehmet kardeşimize çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Parkta Bulduğu Para Dolu Çantayı Polise Teslim Etti

Parkta Bulduğu Para Dolu Çantayı Polise Teslim Etti

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim