• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 16 °C

Paraşütçüler Ödüllerini Başkan Bozbey’in Elinden Aldı

Paraşütçüler Ödüllerini Başkan Bozbey’in Elinden Aldı
Nilüfer'de yapılan Türkiye Yamaç Paraşütü Hedef Ligi Şampiyonası 1. Etap Yarışları'nda dereceye girenler ödüllerini Başkan Mustafa Bozbey'in elinden...

Nilüfer'de yapılan Türkiye Yamaç Paraşütü Hedef Ligi Şampiyonası 1. Etap Yarışları'nda dereceye girenler ödüllerini Başkan Mustafa Bozbey'in elinden aldı.

Nilüfer Belediyesi'nin bu yıl 4'üncüsünü düzenlediği Nilüfer Havacılık Festivali ve Yamaç Paraşütü Hedef Ligi 1. Etap Yarışları, iki gün boyunca gökyüzünü şenlendirdi. Fadıllı'da bulunan Nilüfer Belediyesi Havacılık Tesisleri'nde geniş katılımla düzenlenen yarışlar için farklı illerden gelen paraşüt tutkunları, Nilüfer semalarında renkli görüntüler oluşturdu. Otizmli ve down sendromlu çocuklar da festival alanında stant açtı ve renkli görüntülerin keyfini yaşadı. Yamaç Paraşütü Hedef Ligi 1. Etap yarışlarında 8 takım, 47 bireysel sporcu yarıştı. 3 klasmanda yapılan yarışmada, genel klasmanda Adana Yamaç Paraşütü Kulübü'nden Mustafa Uri, kadınlar klasmanında İzmir'den Gülşah Hoş, takım klasmanında da Adana Büyükşehir Belediyesi takımı birinci oldu. Yarışmada 3 ayrı klasmanda dereceye girenlere ödüllerini Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, eşi Seden Bozbey ile oğulları Meriç, Başkan Yardımcısı Yalçın Işıkyıldız ve THK Yönetim Kurulu Üyesi Yaşar Türk verdi. Törende ayrıca yarışların düzenlenmesinde emek harcayanlar ile yarışlara katılan tüm sporculara da plaket ve teşekkür belgesi verildi.

Ödül töreninde konuşan Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, spor kenti olmanın çok kolay olmadığını, Nilüfer Belediyesi'nin 1999 yılından bu yana yapmış olduğu çalışmalar ile yavaş yavaş ilerleyerek, belli bir seviyeye geldiğini vurguladı. Başkan Bozbey "Sporun her dalına vermiş olduğumuz destekle bugünlere geldik. Çünkü amatör spora çok fazla desteğin olmadığını biliyoruz. Yerel yönetimlerin bana göre birinci önceliği amatör spora destek vermek, onlarla birlikte projeler üretmek olmalı. Yani sadece yarışmalar düzenlemek değil halkın spor yapma olanaklarını da artırmak gerekiyor" dedi.

Ödül töreninin ardından serbest uçuşlara geçildi. Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, eşi Seden Bozbey ve Nilüfer Belediye Başkan Yardımcısı Yalçın Işıkyıldız da paramotor ile uçtu. Bozbey çiftinin oğulları Meriç de yamaç paraşatü ile Nilüfer'i havadan izleme keyfini yaşadı. Nilüfer Belediyesi Havacılık Tesisleri'nde düzenlenen Nilüfer Havacılık Festivali ve Yamaç Paraşütü Hedef Ligi 1. Etap yarışları sürpriz bir evlilik teklifine de sahne oldu. Yarışlara katılan yamaç paraşütçüsü Zekeriya Mutlu, havada pankart açarak kız arkadaşı Sevgül Aydın'a evlilik teklifinde bulundu. Bu güzel ana tanık olan Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey de Zekeriya Mutlu ve kız arkadaşını kutladı.

Paraşütçüler Ödüllerini Başkan Bozbey’in Elinden Aldı

Paraşütçüler Ödüllerini Başkan Bozbey’in Elinden Aldı

Paraşütçüler Ödüllerini Başkan Bozbey’in Elinden Aldı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim